Live τώρα    
32°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
32 °C
30.1°C33.5°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
32 °C
30.9°C32.7°C
4 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
36 °C
35.4°C36.0°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
30 °C
29.8°C30.2°C
4 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
34 °C
33.9°C33.9°C
4 BF 31%
Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη / Όσα υποστήριξε ο 81χρονος δράστης στην ομολογία του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη / Όσα υποστήριξε ο 81χρονος δράστης στην ομολογία του

Αστυνομικό περιπολικό όχημα
Φωτογραφία αρχείου (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

«Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο». Αυτό υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο 81χρονος δράστης της γυναικοκτονίας από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος την Παρασκευή (21/06) σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του με 12 μαχαιριές και στη συνέχεια ήπιε χλωρίνη στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει.

Ο ηλικιωμένος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, που σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Evros-news.gr, πήγαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και κατόπιν συγκατάθεσης του ιατρικού προσωπικού τού πήραν κατάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 81χρονος είπε πως το πρωί της Παρασκευής καυγάδισαν με την 73χρονη για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε με συνταγή ιδιώτη ψυχίατρου, ο οποίος τον επισκεπτόταν κατ' οίκον για να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του.

Όπως ισχυρίστηκε, δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακα και πάνω στον έντονο καυγά, άρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα όπου βρίσκονταν με την γυναίκα του και την σκότωσε. Στη συνέχεια, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι την έσφαξε.

«Ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια».

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, πριν από περίπου 15 μέρες είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παράβαση του νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του εγγονού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί γιατί κατά τη διάρκεια καυγά τον χτύπησε με το μπαστούνι. Ο 81χρονος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα. Τότε η σύζυγός και η κόρη του ζήτησαν μέσω του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Α.Τ Αλεξανδρούπολης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης τη ψυχιατρική του εξέταση. Όμως ο Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν κρίνεται σκόπιμη η παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση.

Η γυναικοκτονία της Αλεξανδρούπολης είναι η ένατη στη χώρα μας από την αρχή του 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL