Live τώρα    
32°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
32 °C
30.8°C32.9°C
5 BF 29%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
34 °C
32.5°C34.9°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
33 °C
32.7°C34.0°C
2 BF 46%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
26.1°C28.0°C
5 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
31 °C
31.2°C31.2°C
4 BF 20%
Πάρνηθα / Στη φυλακή οι 5 δράστες της άγριας επίθεσης σε εθελοντές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάρνηθα / Στη φυλακή οι 5 δράστες της άγριας επίθεσης σε εθελοντές

Εθελοντές στην Πάρνηθα

Με βαριές κατηγορίες οδηγούνται στις φυλακές μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι πέντε κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν για την άγρια επίθεση σε βάρος εθελοντών στην Πάρνηθα πριν από ένα μήνα.

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, συμμορία και οπλοφορία-οπλοχρησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η άγρια επίθεση που επεφύλαξαν οι πέντε κατηγορούμενοι στους δύο εθελοντές που είχαν ως έργο τον καθαρισμό της περιοχής σε υπαίθριο χώρο στην Φυλή έγινε τα ξημερώματα της 25 Μαϊου. 

Εκεί, προσέγγισε τους εθελοντές ομάδα ατόμων με δύο οχήματα και έπειτα από ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ τους προχώρησαν σε άγρια επίθεση κατά των δύο εθελοντών. Οι δράστες, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου και με γροθιές, τραυμάτισαν σοβαρά τους δύο εθελοντές και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία με επιχείρηση που οργάνωσε και τη βοήθεια της ανάλυσης τεχνικού – ψηφιακού υλικού κατάφερε να τους εντοπίσει και συλλάβει την προηγούμενη Πέμπτη 20 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL