Live τώρα    
29°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
29 °C
26.4°C30.4°C
4 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
30 °C
28.5°C31.6°C
4 BF 35%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
26 °C
26.0°C28.7°C
4 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.0°C27.8°C
5 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
29 °C
28.9°C29.6°C
4 BF 39%
Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη / Ξεσπά η κόρη του θύματος - «Αστυνομία και εισαγγελέας δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη / Ξεσπά η κόρη του θύματος - «Αστυνομία και εισαγγελέας δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους»

Το μπαλκόνι του ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη όπου ο 81χρονος σκότωσε τη σύζυγό του
SCREENSHOT

Ξεσπά η κόρη του 73χρονου θύματος της άγριας γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη, επισημαίνοντας ότι οι αρχές δεν έκαναν τη δουλεία τους, παρόλο που τους είχαν προειδοποιήσει.

«Δεν έχω ιδέα (πώς έγινε), εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η αστυνομία και ο εισαγγελέας δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, ενώ τους είχαμε πει, τους είχαμε προειδοποιήσει. Απ’ ό,τι ξέραμε, ο πατέρας μου είχε κάποια θέματα» τόνισε χαρακτηριστικά η κόρη της γυναίκας που δέχτηκε 12 μαχαιριές από τον 81χρονο σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί πριν από 15 ημέρες κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία στον εγγονό του. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με διαρροές της ΕΛΑΣ, το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 5 Ιουνίου. Όπως είχε καταγραφεί στα αρχεία της Αστυνομίας, η σύζυγος και η κόρη του είχαν ζητήσει μέσω του αξιωματικού υπηρεσίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών την ψυχιατρική του εξέταση, πλην όμως ο εισαγγελέας έκρινε ότι την παρούσα στιγμή δεν κρίνεται και θα κριθεί.

Σημειώνεται ότι ο 81χρονος, που μετά τη γυναικοκτονία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας χλωρίνη, νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου, στην παθολογική κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL