Live τώρα    
29°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
29 °C
26.2°C29.8°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
26 °C
24.9°C27.7°C
2 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
29 °C
28.0°C29.8°C
1 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
25.8°C28.8°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
25.1°C25.2°C
1 BF 53%
Απόστολος Λύτρας / Η στιγμή που το περιπολικό φτάνει έξω από την κλινική για να τον συλλάβει (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απόστολος Λύτρας / Η στιγμή που το περιπολικό φτάνει έξω από την κλινική για να τον συλλάβει (βίντεο)

Ο Απόστολος Λύτρας περπατά και πίσω του ένας αστυνομικός και ένα περιπολικό
SCREENSHOT

Βίντεο από τη στιγμή που το περιπολικό φτάνει έξω από την ιδιωτική κλινική, όπου ο Απόστολος Λύτρας μετέφερε τη σύζυγό του, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα πλάνα που πρόβαλε το Mega φαίνεται η άφιξη του περιπολικού στην κλινική, για να συλλάβει τον γνωστό δικηγόρο. Η ώρα είναι 02.00 το βράδυ.

Περίπου στις 02.24 φαίνεται ο Απόστολος Λύτρας, μαζί με μία γυναίκα, πιθανόν την κόρη του, και έναν αστυνομικό από πίσω να κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο του δικηγόρου ενώ το περιπολικό τους ακολουθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας, ζήτησε να τους ακολουθήσει με το αυτοκίνητό του αλλά τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο τμήμα μέσα στο περιπολικό, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. 

Υπενθυμίζεται ότι βάσει των πληροφοριών την αστυνομία κάλεσε ο γιατρός που εξέτασε την 37χρονη γυναίκα, η οποία και έφερε βαριά τραύματα. «Μπήκαμε μαζί στην είσοδο της Ευρωκλινικής. Είπα ότι θέλω να με δει γιατρός στα επείγοντα επειδή έχω χτυπήσει στο κεφάλι. Με πήρε κατευθείαν ο γιατρός στο εξεταστήριο μόνη μου και δεν επέτρεψε στον σύζυγό μου να μπει. Μαζί ήρθε και μια νοσοκόμα. Μόλις με πλησίασε η νοσοκόμα της είπα αμέσως ότι με έχει χτυπήσει ο άνδρας μου. Ότι φοβάμαι και τον ίδιο και το είπα και στον γιατρό. Μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία. Όπως πράγματι έκαναν» ανέφερε, η σύζυγος του ποινικολόγου, στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τον Alpha.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «όταν έφτασε ο αστυνομικός, επειδή δεν ήθελα να καταλάβει κάτι ο άνδρας μου και να φύγει και δεν ήξερα αν εκείνη την στιγμή έπρεπε να τον εμπιστευτώ, κυρίως δεν ήθελα να φύγει γιατί δεν είχα ειδοποιήσει την αδερφή μου για το τι είχε συμβεί γιατί κρατούσε την κόρη μου. Είπα στον αστυνομικό ότι είμαι δικηγόρος και δεν ήθελα να δώσω κατάθεση εκείνη την στιγμή, αλλά του είπα να πάρει την κατάθεση του γιατρού. Ενώ εγώ θα πήγαινα να εξεταστώ από ιατροδικαστή».

Βάσει των πληροφοριών η 37χρονη δικηγόρος μετέβη στην ιατροδικαστική υπηρεσία, την Δευτέρα, ενώ σήμερα Τρίτη βρέθηκε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στο ΑΤ Ομονοίας για να εγκαταστήσει το panic button. Την ίδια ώρα έξω από το σπίτι της στον Γέρακα βρίσκεται περιπολικό για λόγους ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL