Live τώρα    
30°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
30 °C
27.0°C30.8°C
3 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
27 °C
25.8°C28.8°C
3 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
28.0°C31.5°C
0 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
27 °C
26.8°C27.5°C
5 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
26.2°C26.3°C
2 BF 49%
ΕΛΑΣ / Απίστευτη κοροϊδία Λύτρα, αστυνομικού – Προσποιήθηκαν ότι φορούσε χειροπέδες ο δικηγόρος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΛΑΣ / Απίστευτη κοροϊδία Λύτρα, αστυνομικού – Προσποιήθηκαν ότι φορούσε χειροπέδες ο δικηγόρος

ΛΥΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από την ιδιαίτερη μεταχείριση που επιφυλάχθηκε στον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα κατά τη μεταφορά του στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί με κακουργηματικές κατηγορίες για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Αν και το πρωτόκολλο ορίζει ότι οι κατηγορούμενοι και μάλιστα για κακουργήματα πρέπει να μεταφέρονται με χειροπέδες οι αστυνομικοί επέλεξαν όχι μόνο να μην φορέσουν χειροπέδες στον Απόστολο Λύτρα αλλά σε συνεργασία μαζί του να παίξουν θέατρο ότι δήθεν φορούσε χειροπέδες.

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο κατά το οποίο ο Απόστολος Λύτρας οδηγείται στην ανακρίτρια, ο δικηγόρος έχει κρυμμένα τα χέρια του με το σακάκι του. Πρακτική που ακολουθούν όλοι οι συλληφθέντες κατηγορούμενοι προκειμένου να μην απαθανατιστούν με τις χειροπέδες στα χέρια.

Μόλις, όμως, ο Απόστολος Λύτρας φτάνει στην είσοδο του κτιρίου στην Ευελπίδων όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας και θεωρώντας ότι οι κάμερες δεν τον καταγράφουν πια, κατεβάζει τα χέρια του και αποκαλύπτεται ότι ο αστυνομικός δεν του είχε περάσει χειροπέδες.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και ο Σταύρος Μπαλάσκας, αστυνομικός που εμφανίζεται στα κανάλια ως «αναλυτής», ανέφερε ότι το πρωτόκολλο είναι συγκεκριμένο και ευθύνη των αστυνομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL