Live τώρα    
29°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
29 °C
27.8°C30.3°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
29 °C
26.9°C29.7°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
30 °C
29.9°C29.9°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
26.8°C28.0°C
2 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
30 °C
29.9°C29.9°C
4 BF 35%
Δολοφονία Καραϊβάζ / «Ο Γιώργος δεν πρόκειται να δικαιωθεί» λέει η σύζυγός του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονία Καραϊβάζ / «Ο Γιώργος δεν πρόκειται να δικαιωθεί» λέει η σύζυγός του

Στάθα Καραϊβάζ
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Σαφέστατες αιχμές για την Πολιτεία, άφησε η σύζυγός του, Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου, αναφορικά με την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου μιλώντας στον Ant1 ανέφερε ότι στις 26 Ιουνίου ξεκινάει το δικαστήριο ενώπιον του οποίου θα βρεθούν δυο κατηγορούμενοι, οι οποίοι κατηγορούνται ως φυσικοί αυτουργοί της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Θεωρητικά η έρευνα συνεχίζεται, όμως να σας πω ότι, ο Γιώργος δεν πρόκειται να δικαιωθεί», τόνισε χαρακτηριστικά η Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου.

Συνεχίζοντας, η ίδια επανέλαβε ότι οι λόγοι της δολοφονίας του Καραϊβάζ είναι «δεδομένοι: Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός διερευνητικός δημοσιογράφος και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα».

Η ίδια στάθηκε στο γεγονός ότι ο Γιώργος «παραμένει γραμμένος ως εργατικό ατύχημα», ότι, ενώ η Πολιτεία θεωρεί ότι υπήρχε κίνητρο για τη δολοφονία, «λέμε» ότι ήταν εργατικό ατύχημα επέμεινε, σχολιάζοντας το «οξύμωρο» του θέματος.

Σε άλλο σημείο η σύζυγός του  δημοσιογράφου είπε ότι ο Γιώργος «δεν φοβόταν επειδή η δουλειά που είχε επιλέξει ήταν δουλειά που θα αποκαλύπτει την αλήθεια», είπε και ξεκαθάρισε ότι, η δική της αλήθεια είναι μία: «η έλλειψη του Γιώργου».

Ερωτηθείσα πώς νιώθει για το γεγονός ότι θα έρθει αντιμέτωπη με τους δολοφόνους του, εξήγησε ότι, «δεν ένιωσα ούτε μένος ούτε κάποιο συναίσθημα για αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω ένα μούδιασμα για το ότι θα βρεθώ απέναντι με τους ανθρώπους που πιθανόν μου στέρησαν τον Γιώργο, όμως δεν νιώθω μίσος».

«Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος έδωσε την εντολή, γιατί εμένα το σπίτι μου το έκλεισαν. Την Πολιτεία πρέπει να ενδιαφέρει, για να καθαρίσει την κοινωνία», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL