Live τώρα    
35°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
35 °C
33.3°C36.9°C
3 BF 31%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
33 °C
31.5°C35.3°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
29 °C
28.0°C31.6°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
31 °C
28.8°C30.8°C
3 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
36 °C
35.9°C36.9°C
4 BF 32%
Νοσοκομείο Ζακύνθου / Τουρίστρια έκανε επεισόδιο και η ΕΛΑΣ συνέλαβε νοσοκόμα και τραυματιοφορέα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νοσοκομείο Ζακύνθου / Τουρίστρια έκανε επεισόδιο και η ΕΛΑΣ συνέλαβε νοσοκόμα και τραυματιοφορέα

Ζάκυνθος νοσοκομείο

Ένα περίεργο περιστατικό στο Νοσοκομείο Ζακύνθου το περασμένο Σάββατο (22/6) φέρνει στο φως ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Όπως καταγγέλλει, μια νοσοκόμα και ένας τραυματιοφορέας οδηγήθηκαν στο ΑΤ Ζακύνθου ύστερα από επεισόδιο που προκάλεσε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου μια τουρίστρια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του Μ. Γιαννάκου, νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου  κλήθηκε η αστυνομία από τους υγειονομικούς των επειγόντων του νοσοκομείου, επειδή μία ξένη τουρίστρια προκαλούσε επεισόδια και απειλούσε τους πάντες.

Ωστόσο, όταν κατέφθασε η αστυνομία «συνέλαβε δύο συναδέλφους μία νοσηλεύτρια και έναν τραυματιοφορέα και τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα» αναφέρει. «Μάλιστα τον τραυματιοφορέα τον πέταξαν κάτω για να του περάσουν χειροπέδες. Τραυματίσθηκε από την ανεξήγητη βία των αστυνομικών» συνεχίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Η αστυνομία κατάφερε με αυτή την ακατανόητη και περίεργη πράξη να αφήσει τα επείγοντα του νοσοκομείου ακάλυπτα από προσωπικό» σημειώνει ο Μ. Γιαννάκος, παρατηρώντας ότι η κυβέρνηση ψήφισε διάταξη για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων προκαλούν βία, επεισόδια σε βάρος του προσωπικού και ασθενών στα νοσοκομεία. « Τι και εάν έγινε κάτι τέτοιο. Η αστυνομία Ζακύνθου διέπετε από άλλους νόμους. Τι να πεις;» επισημαίνει.

Σημειώνεται ότι μετά από τηλεφωνική παρέμβαση υπηρεσιακών παραγόντων του νοσοκομείου, η νοσοκόμα και ο τραυματιοφορέας αφέθηκαν ελεύθεροι.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL