Live τώρα    
29°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
29 °C
27.5°C29.7°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
24.3°C26.6°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
26.0°C27.0°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.4°C29.9°C
4 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
25 °C
24.5°C25.2°C
1 BF 59%
Ψυχικό / Ηχητικό ντοκουμέντο από την εκτέλεση του άντρα (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ψυχικό / Ηχητικό ντοκουμέντο από την εκτέλεση του άντρα (βίντεο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΨΥΧΙΚΟ
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το ηχητικό ντοκουμέντο από τον καταιγισμό των πυροβολισμών που δέχθηκε μέσα σε αυτοκίνητο άντρας το πρωί στο Ψυχικό σοκάρει.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΨΥΧΙΚΟ

Κάτοικος της περιοχής κατέγραψε το ηχητικό ντοκουμέντο και μέτρησε 16 πυροβολισμούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο τύπου BMW είχε αλεξίσφαιρα τζάμια.

 Η εκτέλεση έγινε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό την ώρα που ο άνδρας προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο ενώ στο σημείο  εντοπίστηκαν περισσότεροι από οκτώ κάλυκες.

Πληροφορίες από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι το θύμα που είναι μηχανικός δεν έχει απασχολήσει τις αρχές και αυτό προκαλεί σοβαρό προβληματισμό καθώς η εκτέλεσή του έχει μαφιόζικα χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι την αστυνομία ενημέρωση στις 8:30 το πρωί ο συνεταίρος του θύματος στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο μάρκας BMW.

Για τη δολοφονία, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «Πριν από λίγο εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου του στο Ψυχικό, θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας από πυροβόλο όπλο».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL