Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
23 °C
21.5°C24.6°C
4 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
20.8°C23.3°C
1 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
21.0°C24.3°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
0 BF 40%
Μάγδα Φύσσα / Το συγκλονιστικό μήνυμα στη 12χρονη θύμα παιδοβιαστών (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μάγδα Φύσσα / Το συγκλονιστικό μήνυμα στη 12χρονη θύμα παιδοβιαστών (βίντεο)

Μάγδα Φύσσα

Ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης και απόλυτης στήριξης έστειλε στη 12χρονη από τον Κολωνό που ήταν συστηματικά θύμα παιδοβιαστών η Μάγδα Φύσσα κατά την παρέμβασή της στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Επιτροπή Αλληλεγγύης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τα αυτονόητα. Ότι το παιδί είναι θύμα. Το παιδί δεν φταίει σε κάτι. Κι όμως πρέπει αυτό να το αποδείξουμε», επεσήμανε η Μάγδα Φύσσα και στη συνέχεια απευθύνθηκε στη 12χρονη, στο «μικρό» όπως με τρυφερότητα αποκάλεσε τη 12χρονη, θύμα των παιδοβιαστών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στο μικρό και να του πω ότι έχει πάρα πολύ κόσμο που το αγαπάει και δεν φταίει αυτό που άνοιξε τα ματάκια του και κοίταξε τη ζωή κατάματα και έπεσε πάνω σε αυτό το τέρας και γνώρισε τον πιο άσχημο και απαίσιο κόσμο. Δεν φταίει αυτό, όμως, εμείς φταίμε. Και γι΄αυτό είμαστε σήμερα εδώ για να το στηρίξουμε και πρέπει να ξέρει ότι δεν θα το αφήσουμε. Δεν ξέρουμε τι θα καταφέρουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε το αυτονόητο. Να καταδικαστούν». 

Η Μάγδα Φύσσα στο μήνυμά της προς τη 12χρονη της άνοιξε και μια χαραμάδα ελπίδας λέγοντάς της: «Όπως και να έχει, όμως, πρέπει να ξέρει ότι η ζωή του ανήκει και τα τραύματα που έχει θα μπορέσει να τα φτιάξει. Θα είμαστε δίπλα της, δίπλα σε όλη την οικογένεια σε ό,τι χρειαστούν», κατέληξε, καταχειροκροτούμενη. 

 Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση διαβάστηκε μήνυμα-κραυγή αγωνίας της 12χρονης. «Είμαι η … (12χρονη) και θέλω να σας εκφράσω μια τελευταία φορά τα συναισθήματα μου. Ακούστε με σας παρακαλώ, ακούστε με. Εσείς ήσασταν η λύτρωση μου, η βοήθεια που περίμενα τόσο καιρό μέσα στον εφιάλτη που ζούσα. Σας εμπιστεύτηκα, σας μίλησα… Περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ. Η τιμωρία μου όμως δεν έχει τελειώσει. Οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ. Όχι τη μαμά μου».

Να σημειωθεί ότι αύριο Παρασκευή (29/3) αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ηλία Μίχο και τους άλλους κατηγορούμενους για τον συστηματικό βιασμό της 12χρονης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL