Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
28 °C
27.2°C29.1°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.7°C25.0°C
2 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
25.5°C27.0°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
27.8°C29.7°C
2 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
24 °C
23.0°C23.9°C
2 BF 64%
Ψυχικό / Εκτέλεσαν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ψυχικό / Εκτέλεσαν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του

Αστυνομικό περιπολικό όχημα
Φωτογραφία αρχείου (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Σοκ στο Ψυχικό καθώς άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή εκτέλεσαν άνδρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί και ο νεκρός άνδρας ήταν μέσα σε αυτοκίνητο γκρι χρώματος.

Η εκτέλεση έγινε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό την ώρα που ο άνδρας προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο ενώ στο σημείο  εντοπίστηκαν οκτώ κάλυκες.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι την αστυνομία ενημέρωση στις 8:30 το πρωί ο συνεταίρος του θύματος στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο μάρκας BMW.

Πληροφορίες από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι το θύμα δεν έχει απασχολήσει τις αρχές και αυτό προκαλεί σοβαρό προβληματισμό καθώς η εκτέλεσή του έχει μαφιόζικα χαρακτηριστικά.

Για τη δολοφονία, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «Πριν από λίγο εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου του στο Ψυχικό, θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας από πυροβόλο όπλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL