Live τώρα    
32°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
32 °C
31.3°C33.5°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
30 °C
29.1°C30.5°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
28.8°C30.5°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
28 °C
27.8°C29.9°C
5 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
32 °C
31.9°C33.0°C
2 BF 35%
ΣΚΑΪ / Πέθανε εν ώρα εργασίας ο εικονολήπτης Σάββας Αϊδινίδης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΚΑΪ / Πέθανε εν ώρα εργασίας ο εικονολήπτης Σάββας Αϊδινίδης

Ο Σάββας Αϊδινίδης
(SCREENHSOT)

Αιφνίδια από τη ζωή έφυγε ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης, την ώρα που κάλυπτε τον τελικό κυπέλλου για το πρωτάθλημα Τύπου στο ποδόσφαιρο. Φίλοι και συνάδελφοί του έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω των social media.

«Όχι ρε Σάββα... όχι!. Ο οπερατέρ του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε το απόγευμα από τον μάταιο τούτο κόσμο, μέσα στη βάρδια του» αναφέρει ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης.

«Τον γνώρισα στο Κίεβο, αλλά δέθηκα πολύ μαζί του στο Ισραήλ, που περάσαμε 33 δύσκολες μέρες τον περασμένο Οκτώβριο... Σπουδαίο παιδί! Φιλότιμος, καλόψυχος, αφάνταστα υποστηρικτικός, παθιασμένος με τη δουλειά, ερωτευμένος με την εικόνα, αφιερωμένος στο κανάλι, ατάραχος τη στιγμή του βομβαρδισμού, στιβαρός μπροστά στον κίνδυνο! Σπάνιος άνθρωπος! Έφυγε τόσο νωρίς... Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε για τον άνθρωπο, ούτε για την οικογένειά του...» σημειώνει και προσθέτει:

«Αχ ρε Σάββα. Είχες μία καλή κουβέντα για τον καθένα, ένα χαμόγελο για κάθε δυσκολία, ένα κουράγιο για κάθε δοκιμασία... Ακόμη και στους καβγάδες μας, στα ξεσπάσματα του άγχους και της πίεσης της δουλειάς είχες τον τρόπο να σκας ένα χαμόγελο και με ένα βλέμμα καλοσύνης να τα σκεπάζεις όλα... Κρίμα ρε Σάββα, κρίμα!».

Ο Χρήστος Νικολαΐδης καλεί «συνδικαλιστές και εργοδοσία να θεσμοθετήσουν στη μνήμη του Σάββα υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και εγκεφαλικά, που θερίζουν στις μέρες μας όσους εργάζονται σε στρεσογόνες ειδικότητες».

«Έφυγε έτσι αθόρυβα. Όπως πάντα αθόρυβα εμφανιζόταν και έφευγε» σημειώνει από την πλευρά του ο Μανώλης Τρίκας. «Έφυγε ο Σάββας. Ο αθόρυβος Σάββας. Ο υπομονετικός. Ο χαμογελαστός. Ο ονειροπόλος. Ο Σάββας που η ζωή του και η διαδρομή του θα μπορούσε να γίνει ένας τεράστιος τόμος. Πέρασε μέσα από κοσμοϊστορικές αλλαγές πιστός στις αρχές του αμετακίνητος. Ο Σάββας που έφαγε δύο ξεριζωμούς χωρίς να λυγίσει» τονίζει μεταξύ άλλων.
 

«Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω αυτό που έμαθα μόλις πριν από λίγο να είναι ψέμα. Ελπίζω...» αναφέρει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γιατζόγλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL