Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.3°C
4 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.0°C25.9°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.4°C
4 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.4°C19.9°C
2 BF 64%
Ιεράπετρα / Προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του 65χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιεράπετρα / Προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του 65χρονου

Άδεια δικαστική αίθουσα
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Προσωρινά κρατούμενος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 45χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του 65χρονου υπηκόου Γερμανίας, στα Φέρμα Ιεράπετρας. 

Ο 45χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οδηγήθηκε την Πέμπτη στα Δικαστήρια Νεάπολης, και σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο του 65χρονου, δηλώνοντας αθώος.

Σημειώνεται ότι ο 65χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν καρκινοπαθής, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του την Κυριακή 7 Απριλίου από την γυναίκα που τον φρόντιζε. Αρχικά ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε ως αιφνίδιος θάνατος δεδομένου της προχωρημένης κατάστασης της ασθένειάς του. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της έρευνας πραγματοποιήθηκε εκταφή του θύματος, με σκοπό τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, για τον επακριβή προσδιορισμό των αιτιών και ειδικότερων συνθηκών του θανάτου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr μία πληροφορία που έφτασε αργότερα στις αστυνομικές αρχές οδήγησε σε περαιτέρω έρευνα, καθώς η αστυνομία πληροφορήθηκε ότι ο 65χρονος δεν ήταν μόνος στο σπίτι του. Αμέσως ξεκίνησαν νέες έρευνες με τους αστυνομικούς να αναζητούν και να βρίσκουν οπτικοακουστικό υλικό από κλειστές κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι μισή ώρα αφότου έφυγε η γυναίκα που τον πρόσεχε, ένα φιλικό του πρόσωπο έφτασε στο σπίτι, έχοντας επιμελώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Άμεσα ξεκίνησαν οι νέες καταθέσεις με τις αρχές να καλούν όλους τους φίλους του 65χρονου.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε πως ένας 45χρονος ταίριαζε με το προφίλ του ανθρώπου που πήγε το μοιραίο βράδυ στο σπίτι του 65χρονου, με τις αρχές να τον προσαγάγουν και την περασμένη Δευτέρα να προχωρούν στη σύλληψή του. Μέχρι στιγμής πάντως ο ίδιος φέρεται να αρνείται πως ήταν μαζί με τον 65χρονο την ώρα που εκείνος πέθανε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL