Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
Η Ρένα Δούρου επιθεωρεί τα αντιπλημμυρικά έργα στην Μάνδρα Αττικής (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ρένα Δούρου επιθεωρεί τα αντιπλημμυρικά έργα στην Μάνδρα Αττικής (Video)

"Αυτά δεν είναι έργα που έγιναν μετά τις φονικές πλημμύρες. Είναι έργα που είχαν δρομολογηθεί ήδη να γίνουν από τον Οκτώβριο του 2014" δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου στα κανάλια πριν λίγο από την Μάνδρα.

"Ήρθαμε να δούμε την εξέλιξη των εργασιών. Πρόκειται για δύο πολύ σπουδαία έργα που τα είχε ανάγκη «η πίσω αυλή της Αττικής» δεκαετίες πριν, το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που αφορά την εκτροπή της Αγίας Αικατερίνης και τη διευθέτηση του χειμάρρου Σούρες. Πρόκειται για ένα εθνικό δίκτυο που είχε φτιαχτεί από τη χούντα. Αυτό το εργοτάξιο που έχει φτιαχτεί στην Μάνδρα θα αποκαταστήσει το έλλειμμα της αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής και θα παραδοθεί στους συμπολίτες μας στις αρχές Ιουνίου".

"Λειτούργησαν όλοι και όλες με ρυθμούς «πολέμου», φτάσαμε ακόμα και στην επίταξη ενώ δεν περιμέναμε τις δικαστικές αποφάσεις για τις ύψος των αποζημιώσεις. Τα έργα αυτά δεν είναι έργα ανταποδοτικά στις φονικές πλημμύρες. Είχαν δρομολογηθεί ήδη να γίνουν. Δεν είναι έργα «ανταποδοτικά στους θανάτους και στις απώλειες περιουσιών» υπογράμμισε η Περιφερειάρχης Αττικής.

«Το έργο οδοποιίας που έταξε ο κ. Μητσοτάκης, ήδη περαιώνεται» δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου  προσθέτοντας ότι το έργο είναι δημόσιο και όταν θα παραδοθεί στους πολίτες δεν θα έχει διόδια, τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης το έχει εξαγγείλει με διόδια.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL