Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εφη Αχτσιόγλου για Βρούτση: Πανηγυρίζει που χάθηκαν 31.000 θέσεις εργασίας

Eurokinissi

"Διαβάσαμε δηλώσεις του Γιάννης Βρούτση για Εργανη Νοεμβρίου.Πιστέψαμε ότι άνοιξαν οι ουρανοί & νέες θέσεις εργασίας έπεσαν βροχή.Μετά αναρωτηθήκαμε γιατί έβγαλε ΔΤ Σαββατιάτικα" αναφέρει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου

Αναλυτικά το σχόλιο της Εφης Αχτσιόγλου:

"Διαβάσαμε δηλώσεις του Γιάννης Βρούτση για Εργανη Νοεμβρίου.Πιστέψαμε ότι άνοιξαν οι ουρανοί & νέες θέσεις εργασίας έπεσαν βροχή.Μετά αναρωτηθήκαμε γιατί έβγαλε ΔΤ Σαββατιάτικα.

Μάλλον γιατί τελικά χάθηκαν 31.000 θέσεις.Κανείς μπορεί να πανηγυρίζει για ό,τι θέλει.Το σεβόμαστε"

Νωρίτερα ο Υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης σε ανακοίνωση του μιλούσε για το ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης που αποτελεί την καλύτερη επίδοση από το 2015, από τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για το ενδεκάμηνο (Ιανουάριος-Νοέμβριος) του 2019 με +131.310, το οποίο όπως λέει ο ίδιος αποτελεί την δεύτερη υψηλότερη επίδοση από το 2001, αποκρύβοντας όμως τα στοιχεία του μήνα Νοεμβρίου που είναι -31.000 θέσεις εργασίας.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις