Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.9°C21.3°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.5°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.3°C17.3°C
1 BF 47%
Π. Κόκκαλης: Ψεύτης ο Μαρινάκης - Με παρακάλαγε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά το 2014 και αρνήθηκα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Κόκκαλης: Ψεύτης ο Μαρινάκης - Με παρακάλαγε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά το 2014 και αρνήθηκα (Video)

Ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι «ο κ. Μαρινάκης είναι ψεύτης. Εκείνος με παρακάλεσε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά το 2014 αλλά αρνήθηκα. Δεν ήθελα να είμαι ένας δοτός Δήμαρχος», ενώ σε ειρωνικό ύφος απαντώντας στις δηλώσεις του Β.Μαρινάκη ότι «ήταν μαζί μας επειδή μας το είχε ζητήσει ο πατέρας του για να έχει αντικείμενο απασχόλησης» τον ευχαρίστησε «που σκέφτεται την απασχόλησή μου». https://www.youtube.com/embed/cjeVG0VT4os

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, ο Π.Κόκκαλης τόνισε ότι «ο κ. Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί την υποταγή. Τον εξόργισε που δεν μπορούσε να με τραμπουκίσει και αρέσκεται στις προσωπικές επιθέσεις κάτι το οποίο τον χαρακτηρίζει».

«Ο κ. Μαρινάκης δεν ξέρει πόσο κάνουν 3 air condition και 2 υπολογιστές που αγοράστηκαν με χορηγία του Ολυμπιακού», σχολίασε ο Π.Κόκκαλης αναφορικά με την κάλυψη των ενοικίων, του εξοπλισμού και της ανακαίνισης των τοπικών γραφείων της ΝΔ στον Πειραιά.

"Έχει μπλέξει τα νούμερα - Ας μετρήσει καλύτερα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού"

Επιπλέον, ο ίδιος προσθέτει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, «έχει μπλέξει τα νούμερα. Ας μετρήσει καλύτερα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Δε διαβάζω τον ωχετό των fake news του δημοσιογραφικού οργανισμού Μαρινάκη».

«Αναλάβαμε τον Ολυμπιακό μετά τη λαίλαπα Κοσκωτά με 21 εκατ. ευρώ χρέη σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός είχε 1 εκατ. ευρώ έσοδα. Ο κ. Μαρινάκης ανέλαβε μια εταιρία η οποία είχε ανοίγματα της τάξης των 40 εκατ. ευρώ όταν η ίδια εταιρία έβγαζε 40 εκατ. Θα κάνει καλύτερα λοιπόν να μελετά τους δικούς του ισολογισμούς, να κάνει την ομάδα καλύτερη και να μην εμπλέκει άλλο τον Ολυμπιακό με την πολιτική», δήλωσε ο Π.Κόκκαλης.

«Δυστυχώς η συμμετοχή του στα κοινά είναι πολύ κακότροπη. Είναι υποψήφιος σε έναν θεσμό που δεν μπορεί να υπηρετήσει», δήλωσε ο ίδιος αναφορικά με την υποψήφιότητα του προέδρου του Ολυμπιακού στον Δήμο Πειραιά, κάνοντας λόγο για «ολετήρα της δημοκρατίας». «Χαίρομαι που μιλά για να καταλάβει ο κόσμος τη νοοτροπία του», πρόσθεσε ο Π.Κόκκαλης.

Παράλληλα, ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε τον ίδιο εφοπλιστή, ως πραγματικό αρχηγό της ΝΔ.

Αμήχανες και αναποτελεσματικές οι πολιτικές της Ε.Ε. στο προσφυγικό

Αναφορικά με το προσφυγικό, ο Π.Κόκκαλης χαρακτήρισε τις πολιτικές της ΕΕ ως «αμήχανες και αναποτελεσματικές» προσθέτοντας ότι η κατανομή των προσφύγων στην ΕΕ «δε λειτουργεί σωστά».

«Δεν μπορούμε να συζητάμε για την επίλυση του προβλήματος, αν δεν εστιάζουμε στη ρίζα του η οποία βρίσκεται....... στη Μ.Ανατολή κτλπ», υπογράμμισε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «δεν πιστεύω σε μια Ευρώπη με πλωτά τοίχοι. Πρέπει να βρούμε κάτι άλλο. Ένα νέο ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ στις χώρες προέλευσης των προσφύγων ώστε να μην έχουν λόγο να φύγουν από εκεί. Πρέπει να πατήσουμε ως ΕΕ στα προτερήματά μας και να επενδύσουμε εκεί».

Τέλος, ο Π.Κόκκαλης πρόσθεσε ότι θα υπηρετήσει την εκλογή του, «όπως και στον Δήμο Πειραιά, με τη δουλειά μου και όχι με τα λεφτά και με δωρεές. Προτεραιότητά μας η συνολική επανατοποθέτηση της κοινωνίας στη μετάβαση προς μια εποχή χωρίς άνθρακα».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL