Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.1°C24.6°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.7°C21.2°C
1 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.9°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.8°C22.7°C
1 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.1°C
2 BF 59%
Βραυρώνα / Θρίλερ με νεκρό βρέφος - Συνελήφθησαν οι γονείς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βραυρώνα / Θρίλερ με νεκρό βρέφος - Συνελήφθησαν οι γονείς

Χέρι μωρού
freepik.com

Νεκρό και πεταμένο στα σκουπίδια, βρέθηκε βρέφος στη Βραυρώνα. Όπως μετέδωσε το MEGA ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού οι οποίοι εργάζονται τον τελευταίο μήνα σε ξενοδοχείο της περιοχής πέταξαν σε κάδο απορριμάτων το νεογέννητο παιδί.

Σύμφωνα με το ίδιο κανάλι υπάρχει και βίντεο το οποίο δείχνει τον πατέρα να πετά το βρέφος σε κάδο σκουπιδιών, αφού η γυναίκα φέρεται να γέννησε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Οι δύο γονείς έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν χθες όταν ζευγάρι πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» καθώς η γυναίκα είχε αιμορραγία. Οι γιατροί κατά την εξέταση διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος αλλά δεν μπορούσαν να πουν με βεβαιότητα αν γέννησε κανονικά ή απέβαλε και στη συνέχεια ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί που πήγαν στο ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου διαμένει το ζευγάρι, βρήκαν αίματα μέσα στο δωμάτιο αλλά δεν εντόπισαν το νεογνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μετά τις έρευνες στον κάδο σκουπιδιών όπου ο πατέρες φέρεται ότι πέταξε το μωρό, αυτό δεν εντοπίστηκε καθώς στο μεταξύ είχε γίνει η περισυλλογή των απορριμμάτων από τον Δήμο Μαρκοπούλου. Ακολούθησε έρευνα στη χωματερή που πετάει ο δήμος τα σκουπίδια, κατά την οποία το νεογνό εντοπίστηκε νεκρό.

Φως στα αίτια του θανάτου του νεογνού αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν γεννήθηκε νεκρό ή το σκότωσαν στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL