Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
2 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.1°C22.5°C
3 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
24 °C
24.0°C26.5°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
22.8°C24.9°C
2 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.2°C20.9°C
0 BF 56%
Greek Mafia / Βίντεο ντοκουμέντο από τις εκρήξεις σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Greek Mafia / Βίντεο ντοκουμέντο από τις εκρήξεις σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα

screenshot/youtube

Βίντεο που δείχνουν λεπτό προς λεπτό τη δράση των δραστών των δύο βομβιστικών επιθέσεων σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα έρχονται στη δημοσιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Greek Mafia και σύμφωνα με το newsit.gr η έκρηξη στην κάβα, αποτελεί αντίποινα στη βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε βενζινάδικο τρεις ημέρες νωρίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο από την έκρηξη στο βενζινάδικο φαίνεται πελάτης που έβαζε καύσιμα στο αυτοκίνητο και έτρεξε να κρυφτεί.

Στην έκρηξη της κάβας φαίνεται μηχανή που πλησιάζει το σημείο και στη συνέχεια ο συνεπιβάτης τοποθετεί τη δυναμίτιδα. Ανάβει το φυτίλι και εξαφανίζεται.

Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν δύο άτομα για την έκρηξη της βόμβας που σημειώθηκε στις 8 Μαρτίου σε βενζινάδικο στον Πειραιά ενώ άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν για την έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα στις 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο ένας από τους συλληφθέντες είναι γνωστός στις αρχές ενώ ο δεύτερος φέρεται να υπάγεται στο διευθυντήριο συμμορίας της νύχτας με αρχηγό παλαιό γνώριμο των αρχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL