Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.0°C18.4°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.5°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.0°C16.6°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.8°C
4 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.9°C14.1°C
0 BF 82%
Δολοφονική επίθεση Ρέντη / Το κονβόι των χούλιγκαν προς το γήπεδο - «Κουβαλούσαν πλήθος πολεμοφοδίων» (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονική επίθεση Ρέντη / Το κονβόι των χούλιγκαν προς το γήπεδο - «Κουβαλούσαν πλήθος πολεμοφοδίων» (βίντεο)

screenshot

Νέο βίντεο από την ημέρα του θανάσιμου τραυματισμού από ναυτική φωτοβολίδα του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, τον περασμένο Δεκέμβριο έρχεται στη δημοσιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ethnos.gr στο βιντεοληπτικό υλικό αποτυπώνεται το μηχανοκίνητο κονβόι των χούλιγκαν οι οποίοι μεταφέρουν πλήθος πολεμοφοδίων, στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Συγκεκριμένα, πηγές της αστυνομίας σχολίαζαν στο ίδιο μέσο ότι «αυτή είναι η στιγμή που το κονβόι των ανεγκέφαλων χούλιγκαν κουβαλά πλήθος πολεμοφοδίων, όπως φωτοβολίδες κ.ά, προς το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη” προς τις θύρες των VIP. Το φόρτωσαν με ναυτικές φωτοβολίδες, φωτοβολίδες χειρός, αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, βενζίνη και δυναμίτες χωρίς να επιδείξουν κανένα δισταγμό».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. «για τη φόρτωση και μεταφορά των αντικειμένων, χρησιμοποίησαν τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία συνόδευσαν από το γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” έως το “Κ.Γ. ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ” περί τις 10-15 μοτοσικλέτες».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αστυνομία εξέδωσε λεπτομερή ανακοίνωση σχετικά με την εγκληματική οργάνωση η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ από οπαδούς του Ολυμπιακού και σε άλλες 14 περιπτώσεις εγκληματικών πράξεων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από τα 160 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης η οποία δρούσε κυρίως στην Αττική στον Βόλο και στα Ιωάννινα έχουν συλληφθεί τα 63.

Επιπλέον ηγετικό ρόλο στην οργάνωσης είχαν 8 άτομα τα οποία χαρακτηρίζονταν ως «μεγάλοι», αφού είχαν «την καθολική και αδιαμφισβήτητη αποδοχή και υπακοή των κατώτερων μελών, ηλικίας 16 έως 24 ετών, που  αποκαλούνταν “μικροί” και αποτελούσαν τη δύναμη κρούσης κατά την πραγματοποίηση επιθέσεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL