Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.5°C24.6°C
4 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
21.6°C23.0°C
3 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C22.1°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
23.9°C23.9°C
2 BF 46%
Θεσσαλονίκη / Αισιόδοξα νέα για τον 17χρονο ποδηλάτη που παρασύρθηκε από ΙΧ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Αισιόδοξα νέα για τον 17χρονο ποδηλάτη που παρασύρθηκε από ΙΧ

ΜΕΘ
Φωτογραφία Αρχείου/(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Aισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του 17χρονου ποδηλάτη ο οποίος παρασύρθηκε το βράδυ της Τετάρτης από αυτοκίνητο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.   

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας voria.gr που επικαλείται νοσοκομειακές πηγές, ο νεαρός που νοσηλεύεται ακόμα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιπποκράτειο με πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στη γνάθο, αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να χειρουργηθεί από τους γναθοχειρουργούς του νοσηλευτικού ιδρύματος. Οι γιατροί των δύο νοσοκομείων της πόλης ήρθαν σε συνεννόηση καθώς κρίθηκε αναγκαία μία εγχείρηση στη γνάθο του, η οποία υπέστη ζημιά από το τροχαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπειτα, αναμένεται να επιστρέψει στο Ιπποκράτειο για να νοσηλευτεί εκ νέου στη ΜΕΘ. Οι γιατροί, πάντως, εμφανίζονται τώρα συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάστασή του και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν φαίνεται με τα έως τώρα δεδομένα να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως η παράσυρση σημειώθηκε όταν το ΙΧ που κινείτο από το κέντρο με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, επί της οδού Παπαναστασίου, επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Γιάννη Αγγέλου, παρά την πινακίδα απαγόρευσης στροφής αριστερά. Την ώρα εκείνη διέσχιζε το σημείο ο 17χρονος με το ποδήλατό του και η οδηγός του οχήματος παρέσυρε το ποδήλατο και τον νεαρό ποδηλάτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL