Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χωρίς Λιάγκα ο ΣΚΑΪ από Δευτέρα

Σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ

Υπακούει και συμμορφώνεται στην απόφαση του ΕΣΡ ο ΣΚΑΪ και από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 24 δεν θα μεταδίδει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με τίτλο «Μεσημέρι». Αυτό δείχνει τουλάχιστον η αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού, σύμφωνα με την οποία η εκπομπή απουσιάζει.

Ο σταθμός είχε επιχειρήσει να τα μαζέψει όπως - όπως μπροστά στη γενική κατακραυγή, όταν η εκπομπή έκανε άθλιο χιούμορ για φοιτήτρια που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Το αποτέλεσμα ήταν η απομάκρυνση της πανελίστριας Κατερίνας Γκαγκάκη από άλλη απασχόληση στον Δήμο Αθηναίων και η καμπάνα του ΕΣΡ, που περιλαμβάνει:

α. Διακοπή προβολής της εκπομπής για πέντε μέρες, από 20 έως 24 Ιανουαρίου.

β. Χρηματική ποινή ύψους 150.000 ευρώ.

γ. Προβολή κάρτας σε 24ωρη βάση για τις πέντε ημέρες, η οποία θα αναγράφει: «Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής 'Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα' με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης».

Ο σταθμός υποχρεούται να εφαρμόσει στο σύνολό της την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Μένει να δούμε τι θα πράξει με την τελευταία υποχρέωση, προβολής της κάρτας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού, το δίωρο της εκπομπής Λιάγκα θα καλυφθεί ως εξής: Η πρώτη ώρα από το δημοσιογραφικό δίδυμο της εκπομπής που προηγείται, «Αταίριαστοι», η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια, ενώ στη δεύτερη ώρα θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» σε επανάληψη.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις