Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιδόματα σε... τεμπέληδες!

Eurokinissi

Πρώτα βγήκε ο Στ. Πέτσας και μας είπε ότι “διατηρούμε τον μισθό των εργαζομένων”. Μετά ήρθε ο Γ. Βρούτσης και αναγνώρισε ότι θα υπάρχει “απώλεια”, ισχυριζόμενος όμως πως “η οροφή τής απώλειας είναι 16%”. Χθες έκανε τη δική του προσπάθεια δημιουργικής αριθμητικής ο Γ. Γεραπετρίτης ισχυριζόμενος (στο Open) πως “όλα τα εργασιακά μέτρα τα οποία λαμβάνονται έχουν χαρακτήρα προσωρινό, μεταβατικό” και ότι οι εργαζόμενοι “θα αμείβονται κατά βάση με το σύνολο των μισθολογικών τους απολαβών”.

Και μετά ήρθε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σπ. Λιβανός, που ανέδειξε χθες, μέσα στη Βουλή, όλο τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας τής παράταξής του, καθώς, σχολιάζοντας το διαβόητο σχέδιο του Κ. Μητσοτάκη για την ανόρθωση της οικονομίας, υποστήριξε: “Δεν δίνουμε επιδόματα σε τεμπέληδες να κάθονται”. Ούτε να κρυφτούν δεν μπορούν...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις