Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρονάλντο της... Θεσπρωτίας

«Πάτε και δίνετε δωράκια στους εγχώριους Μπερλουσκόνι!» τόνισε χθες στη Βουλή ο Μάριος Κάτσης αναφερόμενος στην τροπολογία με την οποία μειώνεται 50% ο φόρος στις μετεγγραφές αθλητών. «Μήπως αυτοί οι εγχώριοι Μπερλουσκόνι θα κάνουν και καμια μετεγγραφή της προκοπής, για να χορτάσει άρτο και θεάματα ο λαός, αφού δεν θα πάρει μέρισμα; Όχι, στις τσέπες των ιδιοκτητών θα πάνε οι φοροαπαλλαγές που τους δίνετε, εκεί όπου εκτρέφονται τα γνωστά καβούρια», είπε αστειευόμενος ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο προεδρεύων Δημήτρης Βίτσας δεν άφησε την ατάκα να πέσει: "Μας ζητήσατε να έρθει ο Ρονάλντο στον Ηρακλή Ηγουμενίτσας". "Και στον ΠΑΣ Γιάννινα να έρθει!» πετάχτηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Γιώργος Αμυράς. "Των Θεσπρωτών!" επέμεινε ο Μ. Κάτσης.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις