Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Γ. Πιτσιλή σε εφορίες της Κρήτης

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ ζήτησε από τους υπαλλήλους εντατικοποίηση των ελέγχων με στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποίησε το πρωί ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής παρέμεινε στη ΔΟΥ Ηρακλείου περίπου μισή ώρα, ενώ εκλήθη στην υπηρεσία και ο διευθυντής της Εφορίας, ο οποίος ήταν σε άδεια.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ ζήτησε από τους υπαλλήλους εντατικοποίηση των ελέγχων με στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου και σε μία εξόχως τουριστική περιοχή, όπως είναι ο νομός Ηρακλείου.

Παράλληλα, ο κ. Πιτσιλής καταδίκασε απερίφραστα τα περιστατικά φραστικών επιθέσεων και χειροδικιών κατά των ελεγκτικών συνεργείων, επισημαίνοντας ότι η στήριξη και η συνδρομή της αστυνομίας είναι δεδομένη.

Στη συνέχεια ο διοικητής της ΑΑΔΕ επισκέφθηκε τη ΔΟΥ Ρεθύμνου όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε για περίπου 45 λεπτά, ακούγοντας με προσοχή τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Πιτσιλής στη συνέχεια θα μεταβεί στη ΔΟΥ Χανίων.

Δείτε όλα τα σχόλια