Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.2°C19.0°C
1 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.7°C18.4°C
1 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.0°C18.3°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.8°C14.9°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.6°C
0 BF 100%
Αλέξης Κούγιας / Επίθεση σε Γεωργιάδη για την υπόθεση Καλλιάνου (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλέξης Κούγιας / Επίθεση σε Γεωργιάδη για την υπόθεση Καλλιάνου (βίντεο)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Για διαλογή ασθενών στις ΜΕΘ βάσει πρωτοκόλλου, όπως συνέβη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, το οποίο ορίζει «να θυσιαστούν θυσιαστεί οι μεγαλύτερης ηλικίας για να σωθούν οι νεότεροι. Κάτι πολύ σκληρό και απάνθρωπο», έκανε λόγο ο δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Καλλιάνου, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, επιτέθηκε και κατά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τις δηλώσεις τους αναφέροντας ότι:

«Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του κ. Γεωργιάδη. Εάν νομίζουν ότι οι υπουργοί Υγείας θα πρέπει στο μυαλό τους να έχουν το πως θα υπερασπιστούν το σύστημα και όχι το εάν γίνονται ποινικά αδικήματα θα πρέπει να υπερασπιστούν τα θύματα είναι τεράστιο λάθος. Εδώ έχουμε μια ακραία υπεράσπιση του συστήματος και αγνοείται το τι συνέβη».

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ακόμα ότι είναι μονόδρομος η προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια εάν πιστοποιηθούν πλημμέλειες κατά τη νοσηλεία του Δημήτρη Καλλιάνου και ιατρικό λάθος που οδήγησε στον θάνατο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL