Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τετραήμερη επίσκεψη Π. Ρήγα στη Δ. Μακεδονία

Κεντρικές ομιλίες σε Κοζάνη και Δεσκάτη

Τετραήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και σειρά συναντήσεων με φορείς της περιοχής και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει από την Κυριακή 21 έως την Τετάρτη 25 Μαΐου ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Πάνος Ρήγας.

Τη Δευτέρα, ο Πάνος Ρήγας θα επισκεφτεί το «Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ» στα γραφεία του Σωματείου στην Πτολεμαΐδα, ορυχεία» και Σταθμούς Παραγωγής της επιχείρησης. Στις 20.00 θα πραγματοποιήσει κεντρική πολιτική ομιλία στην Κοζάνη (στο Κοβεντάρειο) με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις - Παραγωγική Ανασυγκρότηση".

Την Τρίτη (20.00) θα επισκεφτεί το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, το Σωματείο Εργαζομένων «Ένωση», τον Δήμο Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την αντιπεριφέρεια Γρεβενών, τον Δήμο Γρεβενών και θα μιλήσει (19.30) σε Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση στην Δεσκάτη (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) με θέμα "Πολιτικές Εξελίξεις - Αναπτυξιακή προοπτική της χώρας”.

Τέλος, την Τετάρτη, θα επισκεφτεί τον Δήμο Αμυνταίου, τον Αιγοπροβατοτροφικό Συνεταιρισμό της πόλης, την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας και το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Δείτε όλα τα σχόλια