Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C22.5°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.4°C
3 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C21.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
5 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 34%
Οικολόγοι Πράσινοι: / Οικολόγοι Πράσινοι: Η λιτότητα είναι η αιτία των προβλημάτων της Ε.Ε.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οικολόγοι Πράσινοι: / Οικολόγοι Πράσινοι: Η λιτότητα είναι η αιτία των προβλημάτων της Ε.Ε.

Υποκριτικές χαρακτήρισαν οι Οικολόγοι Πράσινοι τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με το 1ο Μνημόνιο, ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Οικολόγοι τόνισαν πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Ε. οφείλονται στην ασκούμενη πολιτική της λιτότητας. Προς τούτο, σημείωσαν πως η ελληνική προεδρία θα πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για την αλλαγή πολιτικής.

"Ελπίζουμε ότι οι πολίτες μπορούν να διακρίνουν ποιοι δηλώνουν πως έχουν πάντα δίκιο ανεξαρτήτως τού ποιες πολιτικές εφαρμόζουν και ποιοι προσεγγίζουν τα κρίσιμα θέματα με γνώση και υπευθυνότητα, καταθέτοντας εναλλακτικές προτάσεις και αποτελώντας μέρος της λύσης", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα.

Σε ό,τι αφορά την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε., ο Μ. Τρεμόπουλος σημείωσε πως "δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε ότι τα προβλήματα που καταγράφονται στην Ε.Ε. αποτελούν συνέπεια των αδιέξοδων και άδικων πολιτικών, που δεν βασίζονται στη στήριξη των αναγκών των πολιτών, των συλλογικών αγαθών και της βιωσιμότητας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL