Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΛΠΙΣ» / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΛΠΙΣ»: Σοβαρός τραυματισμός ειδικευόμενου γιατρού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΛΠΙΣ» / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΛΠΙΣ»: Σοβαρός τραυματισμός ειδικευόμενου γιατρού

Διασωληνωμένος στο Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών βρίσκεται ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου «Ελπίς» μετά από τραυματισμό του εν ώρα εργασίας.

Διαψεύδει τις «φήμες που διαδόθηκαν» ότι το ατύχημα οφείλεται στο γεγονός ότι «υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας» ο διοικητής του «Ελπίς» Παναγιώτης Μπέης, χαρακτηρίζοντάς τες «αβάσιμες» και διευκρινίζει ότι οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Προηγήθηκε ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), σύμφωνα με την οποία ο άτυχος νέος έκανε το λάθος να στηριχθεί στην κουπαστή μιας σκάλας εντός του νοσοκομείου, η οποία και υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η ΕΙΝΑΠ θέτει ζητήματα ασφάλειας στους χώρους εργασίας, επιρρίπτοντας ευθύνες στους αρμόδιους για τις «περικοπές» των σχετικών κονδυλίων και τον «αποδεκατισμό» των υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης και ζητώντας να γίνει πλήρης διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στο εργατικό ατύχημα.

Η διοίκηση του «Ελπίς» δηλώνει ότι «στέκεται δίπλα στον άτυχο ειδικευόμενο ιατρό και στην οικογένειά του στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που προέκυψε μετά από πτώση εντός του χώρου του νοσοκομείου».

Δεσμεύεται δε να «διασφαλίσει ότι η διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό» και προσθέτει ότι «αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας είναι δίπλα στον ειδικευόμενο ιατρό. Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ίδιο εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL