Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων

Eurokinissi

Αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ήδη αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2019 ανά είδος Λυκείου και Ομάδα Προσανατολισμού/Τομέα εμφανίζονται στους παρακάτω πίνακες:

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα και τα στατιστικά.

Αναλυτικά:

ΓΕΛ ανθρωπιστικών σπουδών αναλυτικό
ΓΕΛ ανθρωπιστικών σπουδών αναλυτικό πάνω – κάτω από τη βάση
ΓΕΛ θετικών σπουδών αναλυτικό
ΓΕΛ θετικών σπουδών πάνω – κάτω από τη βάση
ΓΕΛ όλες οι ομάδες προσανατολισμού αναλυτικό
ΓΕΛ όλες οι ομάδες προσανατολισμού πάνω – κάτω από τη βάση
ΓΕΛ σπουδών οικονομίας και πληροφορικής αναλυτικό
ΓΕΛ σπουδών οικονομίας και πληροφορικής πάνω – κάτω από τη βάση
ΕΠΑΛ αναλυτικό
ΕΠΑΛ πάνω – κάτω από τη βάση

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 4 Ιουλίου και μετά, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 15-7-2019 και είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9-7-2019 καθώς και τη Δευτέρα 15-7-2019, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις