Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.4°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.9°C20.3°C
3 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C20.4°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.4°C19.6°C
1 BF 42%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Παρατείνεται έως την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, η προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών των υποψηφίων νέων μελών της ΕΣΗΕΑ. Η παράταση δόθηκε λόγω της μεγάλης προσέλευσης υποψηφίων.

Το Κανάλι της Βουλής μεταφέρει το σήμα του Δεν είναι μόνο τα κανάλια της ΕΡΤ που αλλάζουν συχνότητα λόγω της μετάδοσης του σήματος από πομπούς της ΕΡΤ και όχι από την Digea. Εκτός από τις ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, θα χρειαστεί ο επανασυντονισμός και του Καναλιού της Βουλής. Με χειροκίνητο ή αυτόματο τρόπο, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, πλην Αττικής και Θεσσαλονίκης. Από σήμερα.

ΕΣΡ καλεί ενδιαφερόμενους Τη δυνατότητα να λάβουν γνώση του ειδικού καταλόγου των απαραίτητων δικαιολογητικών δίνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στους ενδιαφερόμενους για τη χορήγηση των δύο τηλεοπτικών αδειών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, αν το επιθυμούν, να επισκεφθούν το ΕΣΡ σήμερα το πρωί. Πριν λήξει η προθεσμία για την υποβολή φακέλου υποψηφιότητας, στις 28 Φεβρουαρίου. Αν και οι διαθέσιμες άδειες είναι δύο, έμπρακτο ενδιαφέρον έχει δείξει μόνο η πλευρά Μαρινάκη.

Ο Αναστάσιος Πετρόπουλος, υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στα εργασιακά στον Άρη Ραβανό και στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα», απόψε, ώρα 7.15 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρεται στην αύξηση του κατώτατου μισθού και στις ατομικές και συλλογικές συμβάσεις. Επίσης μιλάει για το τι θα γίνει με τα ασφαλιστικά ταμεία και πώς θα διαμορφωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL