Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
16.6°C21.1°C
1 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.6°C19.4°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.0°C18.8°C
1 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.7°C21.9°C
4 BF 40%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.7°C16.9°C
0 BF 82%
Στ. Καπάκος σε Ν. Καρούτζο: / Στρέφεστε εναντίον του ΕΔΟΕΑΠ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στ. Καπάκος σε Ν. Καρούτζο: / Στρέφεστε εναντίον του ΕΔΟΕΑΠ

Σταύρος Καπάκος

Μια απίστευτη διαμάχη έχει ανοίξει εδώ και μήνες εντός του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ και κορυφώνεται αυτές τις μέρες με... προσφυγή στον εισαγγελέα! Αφορμή, η αμφισβήτηση των πρακτικών συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ -αναφορικά με την ανανέωση συμβάσεων δύο εργαζομένων-, πράγμα που προκάλεσε την προσφυγή στον εισαγγελέα του πρώην προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ Ν. Καρούτζου, με αίτημα τα ηχογραφημένα πρακτικά.

Σε απάντηση ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Σταύρος Καπάκος, με πολυσέλιδη επιστολή του, σημειώνει:

"Η απόφασή σας να απευθυνθείτε στον εισαγγελέα, αξιώνοντας να σας δοθούν τα ηχογραφημένα πρακτικά των συνεδριάσεων [...], πέρα από προσχηματική, είναι μια ενέργεια που στρέφεται ευθέως εναντίον ενός Οργανισμού που υποτίθεται ότι υπηρετήσατε και υπηρετείτε ακόμη. Ιδιαίτερα η αναφορά σας και ο ισχυρισμός σας, προκειμένου να αποσπάσετε την παραγγελία του εισαγγελέα, ότι 'ο ΕΔΟΕΑΠ είναι φορέας Γενικής Κυβέρνησης', την ίδια στιγμή που δίνουμε σκληρή μάχη να μην συμβεί αυτό, θα γραφεί στις πιο μαύρες σελίδες υπονόμευσης -από μέσα- του Οργανισμού μας.

Επί της ουσίας τώρα των αιτιάσεών σας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το αίτημά σας για τη συνεδρίαση 35 του Δ.Σ. ικανοποιήθηκε ήδη στις 27.9.2018, οπότε και αποδεχτήκατε να ακροαστείτε, παρουσία του γενικού γραμματέα, το ηχητικό απόσπασμα του σημείου που ζητήσατε. Τα υπόλοιπα αιτήματά σας, για τα υπόλοιπα ηχητικά αποσπάσματα, γνωρίζετε πολύ καλά ότι μπορούν να ικανοποιηθούν ως προς την ακρόασή τους με την παρουσία του γενικού γραμματέα, σε συναντήσεις που θα προγραμματιστούν σε εύλογο χρονικό διάστημα, εφόσον μας καθορίσετε το θέμα της ημερήσιας διάταξης και το σημείο, για το οποίο ενδιαφέρεστε. Τα ηχογραφημένα πρακτικά, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, αφενός χρησιμεύουν για την κατά το δυνατόν πιστότερη καταγραφή των επίσημων εγγράφων πρακτικών και φυλάσσονται στη γραμματεία του Δ.Σ., αφετέρου δεν επιτρέπεται να διανέμονται, καθώς εμπεριέχουν προσωπικά δεδομένα των ασφαλισμένων μας.

Με την αίτησή σας στον εισαγγελέα υπηρεσίας θέτετε ένα μείζον θέμα αξιοπιστίας για το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ και επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, καθώς συνιστά απόπειρα συκοφάντησης του Οργανισμού, εμού προσωπικά, άλλων μελών του Δ.Σ., αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL