Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εκλογές για τη νέα Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ σήμερα. Πραγματοποιούνται στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, 8.00 το πρωί ως 8.00 το βράδυ. Επίσης, για την έγκριση πεπραγμένων, οικονομικού απολογισμού και...

Εκλογές για τη νέα Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ σήμερα. Πραγματοποιούνται στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, 8.00 το πρωί ως 8.00 το βράδυ. Επίσης, για την έγκριση πεπραγμένων, οικονομικού απολογισμού και εξουσιοδότηση για υπογραφή συμβάσεων, κήρυξη απεργιών κ.λπ.

Ειδήσεις στις 19.00 και από το Epsilon Στις 7.00 το απόγευμα θα ξεκινά εφεξής το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Epsilon τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο. Μετά την αποχώρηση του Ν. Ευαγγελάτου, το δελτίο θα παρουσιάζει η Αμαλία Κάντζου, ενώ το Σ/Κ στη θέση της θα παρουσιάζει ο Βασίλης Τσεκούρας.

Ανανεωμένο το σάιτ του Star Η πλατφόρμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Star.gr βρίσκεται «στον αέρα», ριζικά ανανεωμένη, προσφέροντας μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας και Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης» (Master of Science in Digital Communication Media and Interaction Environments) του Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ ΕΚΠΑ ανακοινώνει πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 για 20 μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018. Η διάρκεια φοίτησης είναι τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα, για παρακολούθηση μαθημάτων και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Οι γλώσσες διδασκαλίας είναι η ελληνική ή/και η αγγλική και τα τέλη φοίτησης είναι ύψους 650 ευρώ ανά εξάμηνο.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια