Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Παραιτήθηκε χθες από το Open ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης Δημήτρης Μιχαλέλης και η παραίτησή του έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του σταθμού. Στην επιστολή του, με την οποία ευχαριστεί τους εργαζόμενους...

 

Παραιτήθηκε χθες από το Open ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης Δημήτρης Μιχαλέλης και η παραίτησή του έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του σταθμού. Στην επιστολή του, με την οποία ευχαριστεί τους εργαζόμενους για τη συνεργασία, αφήνει αιχμές για τη στάση της διοίκησης του καναλιού αναφέροντας: «Από τον Ιανουάριο του 2020 κι εντεύθεν η σκέψη και η στρατηγική που μας είχαν φέρει μέχρι εκείνο το σημείο άρχισαν να μην συμβαδίζουν με τις σκέψεις σημαντικών παραγόντων του καναλιού». Όπως συνάγεται, ο Δ. Μιχαλέλης ζητούσε την ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του σταθμού, χωρίς όμως να εισακούονται οι προτάσεις του από τη διοίκηση.

Κατά 25% - 30% αυξήθηκε η κίνηση στο Διαδίκτυο από τα μέσα Ιανουαρίου έως το τέλος Μαρτίου σε πολλές μεγάλες πόλεις του πλανήτη, σύμφωνα με την Cloudflare, αμερικανική εταιρεία που παρέχει υποδομές δικτύου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, η διαδικτυακή κίνηση αυξήθηκε κατά 34% στη Νέα Υόρκη, κατά 23% στο Λονδίνο και το Παρίσι, κατά 30% στη Μελβούρνη και κατά 40% στις πόλεις της βόρειας Ιταλίας. Το peak της χρήσης του Διαδικτύου δεν είναι πλέον μετά τις 7.30 το απόγευμα, αλλά διαπιστώνεται λίγο πριν από το μεσημεριανό φαγητό. Τα αστικά κέντρα δείχνουν να αποφορτίζονται, ενώ η κίνηση μεταφέρεται εκτός των κέντρων των πόλεων, καθώς πολλοί εργάζονται πλέον εξ αποστάσεως από το σπίτι τους και δεν μεταβαίνουν στον τόπο εργασίας τους.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις