Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μέχρι τη Μόρια έφτασε η διαδήλωση από τη Μυτιλήνη για το προσφυγικό

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου η πορεία που οργανώθηκε από συλλογικότητες και την συνέλευση των εργαζομένων στις ΜΚΟ με αιτήματα το κλείσιμο της Μόριας, την άμεση μεταφορά όλων των προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα καθώς και  ανοιχτά και ασφαλή περάσματα για όλους.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Σαπφούς και μια ώρα αργότερα ξεκίνησαν πορεία με τα πόδια προς το ΚΥΤ της Μόριας. Μικρή στάση έγινε έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας του Δήμου Μυτιλήνης στο Καρά Τεπέ όπου έγινε ρίψη φειγ βολάν.

Στο δρόμο αμέσως μετά την στροφή για το Κ.Υ.Τ. δυνάμεις της αστυνομίας είχαν κλείσει την πρόσβαση σε αυτό τοποθετώντας κάθετα μια κλούβα μεταφοράς προσωπικού ενώ μπροστά είχε παραταχθεί και μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι διαδηλωτές δεν πλησίασαν τον αστυνομικό φραγμό πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία όπου και αποχώρησαν λίγο μετά ειρηνικά.

πηγή Στο Νησί

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις