Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Βέττας: Ναι στις 120 δόσεις, ναι στην προστασία της α' κατοικίας (Video)

"Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας στο Open.

«Η ΕΚΤ σχεδιάσει συνολικά, όμως πρέπει να βλέπουμε και τα χαρακτηριστικά της κάθε χώρας. Η χώρα μας έχει υψηλό δείκτη ιδιοκατοίκησης» εξήγησε ο κ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας παράλληλα ότι η χώρα μας είτε εντός ή εκτός μνημονίων θα ελεγχόταν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, διότι αυτή είναι η διαδικασία που τηρείται στην Ε.Ε.

«Υπάρχουν σημαντικά βήματα προς την συμφωνία» ανέφερε ο κ. Βέττας υπογραμμίζοντας ότι αύριο η κυβέρνηση καταθέτει το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία στην Βουλή. Διότι όπως εξήγησε δεν γίνεται «αν δεν συμφωνεί κάποιος να χάσουν οι πολίτες τα σπίτια τους, για αυτό βγήκε η χώρα από τα μνημόνια; Για αυτό έγιναν τόσοι αγώνες;».

Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα είναι αν θα μπουν και τα επιχειρηματικά δάνεια. Αν τυχόν όμως δεν μπουν και τα επιχειρηματικά και έκλειναν οι επιχειρήσεις, ο κόσμος θα έμενε χωρίς δουλειά. Ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι: «Θα βρεθεί λύση, συζητήσαμε με την Ένωση Τραπεζών»…

«Η Πολιτεία θέλει να εισπράξει, ο πολίτης να απελευθερωθεί από τα βάρη, η χώρα είναι εκτός μνημονίων άρα το αποτέλεσμα είναι ναι στην προστασία της πρώτης κατοικίας και ναι στις 120 δόσεις» είπε κλείνοντας την παρέμβασή του.

Kατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο