Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.9°C21.3°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.5°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.3°C17.3°C
1 BF 47%
Δ. Βέττας: Ναι στις 120 δόσεις, ναι στην προστασία της α' κατοικίας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Βέττας: Ναι στις 120 δόσεις, ναι στην προστασία της α' κατοικίας (Video)

«Η ΕΚΤ σχεδιάσει συνολικά, όμως πρέπει να βλέπουμε και τα χαρακτηριστικά της κάθε χώρας. Η χώρα μας έχει υψηλό δείκτη ιδιοκατοίκησης» εξήγησε ο κ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας παράλληλα ότι η χώρα μας είτε εντός ή εκτός μνημονίων θα ελεγχόταν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, διότι αυτή είναι η διαδικασία που τηρείται στην Ε.Ε.

«Υπάρχουν σημαντικά βήματα προς την συμφωνία» ανέφερε ο κ. Βέττας υπογραμμίζοντας ότι αύριο η κυβέρνηση καταθέτει το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία στην Βουλή. Διότι όπως εξήγησε δεν γίνεται «αν δεν συμφωνεί κάποιος να χάσουν οι πολίτες τα σπίτια τους, για αυτό βγήκε η χώρα από τα μνημόνια; Για αυτό έγιναν τόσοι αγώνες;».

Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα είναι αν θα μπουν και τα επιχειρηματικά δάνεια. Αν τυχόν όμως δεν μπουν και τα επιχειρηματικά και έκλειναν οι επιχειρήσεις, ο κόσμος θα έμενε χωρίς δουλειά. Ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι: «Θα βρεθεί λύση, συζητήσαμε με την Ένωση Τραπεζών»…

«Η Πολιτεία θέλει να εισπράξει, ο πολίτης να απελευθερωθεί από τα βάρη, η χώρα είναι εκτός μνημονίων άρα το αποτέλεσμα είναι ναι στην προστασία της πρώτης κατοικίας και ναι στις 120 δόσεις» είπε κλείνοντας την παρέμβασή του.

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL