Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C22.5°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.4°C
3 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C21.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
5 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 34%
Δ. Παπαδημούλης: Μέσα σε ένα χρόνο, 500 φορές ζήτησε εκλογές, ο Κ. Μητσοτάκης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Παπαδημούλης: Μέσα σε ένα χρόνο, 500 φορές ζήτησε εκλογές, ο Κ. Μητσοτάκης (Video)

προσθέτοντας ότι: «Δεν μπορεί να μπει η επιθυμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να έρθει στην κυβέρνηση πάνω από το συμφέρον των πολιτών». Ενώ συνέστησε στον κ. Δένδια: «θα σας κάνει καλό στην αυτοκριτική σας να μείνετε μακριά λίγο από την εξουσία».https://www.youtube.com/embed/SDnDRbJup14

Προκαλεί ανησυχία η στάση του Ερντογάν, σωστή και ψύχραιμη η αντίδραση της Ελλάδας και της Ε.Ε. είπε ο κ. Παπαδημούλης σχολιάζοντας τη στάση της Τουρκίας, υπογραμμίζοντας ότι απαιτείται «εθνική συνεννόηση και σταθερότητα γιατί ζούμε σε ταραγμένους καιρούς, με όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στη γειτονιά μας».  Συμπλήρωσε επίσης ότι «η καλύτερη θωράκιση της άμυνάς μας είναι η ανάκαμψη της οικονομίας και η πολιτική σταθερότητα και η χειρότερη λύση να πάμε σε εκλογές.

«Θλιβερό» χαρακτήρισε, το γεγονός ότι «υπήρξαν δηλώσεις από πολιτικούς της Ν.Δ. που υιοθέτησαν την εκδοχή Ερντογάν». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η εσωτερική μας αντίθεση δεν μπορεί να επιτρέπει στον κ. Ερντογάν να παίζει τέτοια παιχνίδια».

"Η προτροπή για σαμποταζ σε ένα θετικό κοινωνικό μέτρο είναι λάθος" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημούλης  τονίζοντας ότι, οι υπάλληλοι των ΚΕΠ πρέπει να βοηθήσουν, αντί να βάζουν εμπόδια στην προσπάθεια εφαρμογής του ΚΕΑ.

Χαρακτηριστική στιγμή της εκπομπής, το σαρδάμ που υπέπεσε ο κ. Δένδιας έδωσε την ευκαιρία στον Δ. Παπαδημούλη να απαντήσει στη «συγνώμη» του Άδωνι στους Εβραίους: «Τώρα που άρχισε τις συγγνώμες είναι καιρός να ζητήσει συγγνώμη και για το αυτόγραφο από τον Παττακό και κυρίως για όσα έλουζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο ήταν στον Καρατζαφέρη».

Kατ. Μπρέγιαννη

https://www.youtube.com/embed/s-rqsubxIZE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL