Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.4°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.9°C20.3°C
3 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C20.4°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.4°C19.6°C
1 BF 42%
Avgileaks / Με Σόιμπλε και Όρμπαν απαντά η Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Avgileaks / Με Σόιμπλε και Όρμπαν απαντά η Ν.Δ.

Επικοινωνιακή αντεπίθεση δρομολογεί η Ν.Δ. με στόχο να αναδειχθούν η συσπείρωση και η εξωστρέφεια της "γαλάζιας" παράταξης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σχεδιάζεται “Νεοφιλελεύθερη Εβδομάδα” στα πρότυπα του Start Up Week, του Fashion Week και άλλων εκδηλώσεων.

Στόχος είναι να φέρει στο προσκήνιο της δημόσιας συζήτησης το νεοφιλελεύθερο μέλλον που θέλει να χτίσει ο Κυρ. Μητσοτάκης και να εμπεδωθεί η διεθνής αποδοχή τού νέου ηγέτη της Δεξιάς.

Κι όλα αυτά ως απάντηση στην “ύπουλη”, όπως τη χαρακτηρίζουν, στάση της κυβέρνησης, που φέρεται να εξανάγκασε τον Ομπάμα να έρθει στην Αθήνα και να συζητήσει το χρέος και το προσφυγικό με τον Αλ.Τσίπρα.

“Ομπάμα αυτοί, Σόιμπλε και Όρμπαν εμείς. Ποιος επηρεάζει περισσότερο την Ελλάδα;” εκμυστηρεύονται άτομα από το περιβάλλον του Κυρ. Μητσοτάκη στα avgileaks.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μια σειρά από ιδιαίτερες εκδηλώσεις. Με ενδιαφέρον όλοι περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου στις θεματικές συζητήσεις: “Το Δημόσιο δεν υπάρχει πια, το πάτησε ο Κυριάκος”, “Η αναγκαιότητα δημιουργίας υπουργείου Off shore σε μια σύγχρονη οικονομία” και “Πρέπει να καταργηθεί από το Σύνταγμα κάθε έννοια δημόσιας Παιδείας;”.

Στα διαλείμματα των γόνιμων αυτών αντιπαραθέσεων θα υπάρχουν δρώμενα, άλλα με τη μορφή θεατρικών μονόπρακτων και άλλα με τη μορφή μισάωρου reality, για να κρατούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Μερικά από αυτά για το οποία καταφέραμε να αλιεύσουμε πληροφορίες είναι το θεατρικό μονόπρακτο “Ο θάνατος του δημοσιοϋπαλληλάκου” και το reality που θα παρουσιαστεί στην θεματική “Βισενγκράντια” με τίτλο “Κράτα τον πρόσφυγα στη χώρα του άλλου” σε σκηνοθεσία γνωστού Ούγγρου καλλιτέχνη του οποίου το όνομα το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό.

Η τελευταία ημέρα θα είναι αφιερωμένη στο χρέος της Ελλάδας μέσα από τη νεοφιλελεύθερη ματιά. Στον κύκλο των συζητήσεων που ονομάζεται “Forget it” θα ξεδιπλωθούν όλες οι οπτικές για το πόσο επικίνδυνο είναι για την παγκόσμια οικονομία να χαριστεί έστω και μέρος του χρέους της Ελλάδας προς τους δανειστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL