Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Φωτίου: Μας ενημερώνουν ότι διασύνδεουν τα ήδη διασυνδεδεμένα πληροφοριακά συστήματα για ένταξη στο ΚΟΤ!

Eurokinissi

"Άλλο ένα επεισόδιο στη συνηθισμένη τακτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. να παρουσιάζει σαν καινούργιο και δικό της το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ" επισημαίνει η Θεανώ Φωτίου. Πληροφορούμε τον κ. Πιερρακάκης ότι "τα πληροφοριακά συστήματα ΑΑΔΕ και ΗΔΙΚΑ είναι συνδεδεμένα από το 2016 λόγω ΚΕΑ και από το 2018 για το ΚΟΤ"

"Μας ενημερώνουν ότι διασύνδεουν τα ήδη διασυνδεδεμένα πληροφοριακά συστήματα για την ένταξη στο ΚΟΤ (Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο)" αναφέρει σε δήλωση της η Θεανώ Φωτίου, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών και αν. τομεάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

 Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκης ανακοινώνει με δελτίο τύπου ότι για πρώτη φορά διασυνδέει την ΗΔΙΚΑ με την ΑΑΔΕ για την ένταξη νοικοκυριών στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο – ΚΟΤ.

Τον πληροφορούμε ότι τα πληροφοριακά συστήματα ΑΑΔΕ και ΗΔΙΚΑ είναι συνδεδεμένα από το 2016 λόγω ΚΕΑ και από το 2018 για το ΚΟΤ όπως αναφέρει ακόμη και σήμερα ίδια η ΗΔΙΚΑ στην πλατφόρμα αιτήσεων του ΚΟΤ.

Ας μπει ο Υπουργός να το δει.  

Άλλο ένα επεισόδιο στη συνηθισμένη τακτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. να παρουσιάζει σαν καινούργιο και δικό της το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει η Θεανώ Φωτίου.


 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο