Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.7°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C18.8°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C16.3°C
1 BF 53%
Διαβιβάστηκε στην Βουλή η δικογραφία για τη Νovartis
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαβιβάστηκε στην Βουλή η δικογραφία για τη Νovartis

Η δικογραφία διαβιβάστηκε "αμελητί" στην Βουλή μετά τις καταθέσεις Αν. Σαμαρά, Ε. Βενιζέλου και Ι. Αγγελή διότι κατά την διάρκεια της εξέτασης των μηνύσεων τους κατονόμασαν πολιτικά πρόσωπα.

Αλέξης Τσίπρας: Είμαι εδώ, προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη να κάνει προανακριτική, εξεταστική, ειδικά δικαστήρια 

Σε ερώτηση για το σκάνδαλο Novartis ο Αλ. Τσίπρας απάντησε: "Φωνάζει ο κλέφτης αλλά δεν θα φοβηθεί ο νοικοκύρης". Το σκάνδαλο Novartis αφορά συγκεκριμένα πράγματα, την υπερτιμολόγηση. Κανείς δεν μπορεί να μιλά για σκευωρία γιατί υπάρχει συγκεκριμένο εισαγγελικό πόρισμα καθώς και έρευνα του FBI. Σε εσωτερικά έγγραφα της Νοβάρτις ο κ. Φρουζής κόμπαζε μαζί με άλλους για την προνομιακή μεταχείριση για τις τιμές.

"Προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη να κάνει προανακριτική επιτροπή, εξεταστική, ειδικά δικαστήρια για να μάθει ο ελληνικός λαός ποιο το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία."

ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Νovartis ενορχηστρώνει και δεύτερο σκάνδαλο, αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν

"Η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Νοβάρτις ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο: Αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν." σημείωνε σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, για το σκάνδαλο Novartis καλώντας τον Κυρ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί πίσα από την «ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου» και να κάνει «αν τολμάει, εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία»

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης: 

Αλέξης Τσίπρας: Ανάπτυξη δεν είναι «οι αρπαχτές», τα «δώρα» στους εργολάβους και οι αντεργατικές ρυθμίσεις (Video)

Novartis: Ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει το γάντι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL