Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Είναι παλικάρι ο Άδωνις...

«Ο Άδωνις δεν φοβάται να βάλει την υπογραφή του!» πανηγυρίζει ο “Φιλελεύθερος”. Δεν ξεκαθαρίζει πού θα κληθεί ο Άδωνις να βάλει υπογραφές που άλλοι δεν θα έβαζαν. Αναφέρει μόνο κάποιους άλλους που θα δίσταζαν να υπογράψουν οτιδήποτε «για να μην κινδυνεύσουν κάποια στιγμή να βρεθούν μπλεγμένοι. Άρα: «Ο Άδωνις δεν φοβάται μήπως βρεθεί μπλεγμένος» είναι ο κανονικός τίτλος του σχολίου. Δεν μας λέει σε τι.

Φυσικά, ο Άδωνις γνωρίζει το αντικείμενό του, αλλιώς δεν θα επέλεγαν για τη θέση του υπουργού Ανάπτυξης έναν φιλόλογο, ειδικευμένο στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και τις τηλεπωλήσεις. Αλλά αυτή η προτροπή, γεια σου γενναίε Άδωνι που θα βάλεις την υπογραφή σου εκεί που θα σου πούνε, μας κάνει εξαιρετικά ανήσυχους. Λογικά τον ίδιο θα πρέπει να τον κάνει ακόμα περισσότερο.

Α.Τ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις