Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.8°C21.2°C
0 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.6°C20.0°C
1 BF 80%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.4°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.4°C
4 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
1 BF 66%
Συνάντηση διαλόγου και αναστοχασμού κινημάτων και ενεργών πολιτών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνάντηση διαλόγου και αναστοχασμού κινημάτων και ενεργών πολιτών

Αύριο Παρασκευή, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ, Λάκωνος 9, στις 7 μ.μ., προγραμματίζεται "συναγωνιστική συνάντηση διαλόγου, επιβεβαίωση των πολύχρονων δεσμών μας, προσήλωση στις παρακαταθήκες που άφησε η Συντονιστική και πρόσκληση στη νέα γενιά να συμμετάσχει ενεργά και να συνεχίσει τον αγώνα".

Αφορμή της συνάντησης η συμπλήρωση πέρυσι είκοσι χρόνων από την ίδρυση της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κινήσεων για την Προστασία των Ελεύθερων Χώρων της Αθήνας και την Ποιότητα Ζωής, και έξι χρόνων από την αναστολή της λειτουργίας της.

Οργανωτής της συνάντησης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων, ιδρυτικό μέλος της Συντονιστικής, που στο κάλεσμά του προτρέπει: "Στις νέες συνθήκες της μνημονιακής Ελλάδας και της πληγωμένης Αθήνας από τις αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές θα πρέπει να ξαναθυμηθούμε τη Συντονιστική".

Καλούνται να απευθύνουν χαιρετισμό:

* Εκπρόσωποι των ιδρυτικών συλλόγων και των κινήσεων πολιτών, καθώς και αυτών που στη συνέχεια συγκρότησε η ίδια η Συντονιστική, όπως η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, η Επιτροπή για τη Σωτηρία του Πεδίου Άρεως, η Επιτροπή για τη Σωτηρία του Άλσους Ριζάρη, η Επιτροπή για τη Διάσωση των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας, η Επιτροπή για τη Διάσωση του Ελαιώνα, η Κίνηση Πολιτών για τα Δικαιώματα των Πεζών.

* Εκπρόσωποι συνεργαζόμενων συλλογικοτήτων, όπως η Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της Διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, καθώς και προδρόμων, όπως η Συντονιστική Επιτροπή για τη Σωτηρία του Πάρκου Ελευθερίας.

* Εκπρόσωποι νέων συλλόγων και κινήσεων και κυρίως εκπρόσωποι της νέας γενιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL