Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επίθεση Παππά σε Γεωργιάδη: Καπηλεία στο έργο του ΣΥΡΙΖΑ για επενδύσεις

"Όταν δεν παρακολουθεί τους επενδυτές να αποχωρούν από τη χώρα, καπηλεύεται το έργο του ΣΥΡΙΖΑ" αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σχετικά με την επένδυση Mirum στην Ελούντα, ύψους 500 εκατ. ευρώ, η οποία είχε εγκριθεί το 2016 και το 2017 από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων

Ο ίδιος ανέφερε πως "όταν η Ν.Δ. δεν παρουσιάζει ως αναπτυξιακή στρατηγική τέσσερα - πέντε αποσπασματικά πρότζεκτ, όταν δεν κρύβει πίσω από τον αυτοχαρακτηρισμό ‘φιλο-επενδυτική παράταξη’ τις εξυπηρετήσεις σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, όταν δεν παρακολουθεί τους επενδυτές να αποχωρούν από τη χώρα, καπηλεύεται το έργο του ΣΥΡΙΖΑ".

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι "η επένδυση της Mirum στην Ελούντα, ύψους 500 εκατ. ευρώ, εγκρίθηκε σε δύο φάσεις από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, το 2016 και το 2017", ενώ επιτέθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συμπληρώνοντας: "Όχι τις τελευταίες ημέρες, όπως ψευδώς ανέφερε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Η δε έγκριση από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης ήταν δρομολογημένη".

Και κατέληξε: "Αντιλαμβανόμαστε το άγχος σας να παρουσιάσετε έργο, αλλά η ανάπτυξη δεν έρχεται με επένδυση στα ψεύδη, τον λαϊκισμό και την καπηλεία".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις