Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μεξικό: Διακοπή παιχνιδιών ποδοσφαίρου αν οι οπαδοί φωναζούν ρατσιστικά ή ομοφοβικά συνθήματα

Οι Μεξικανοί αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου είπαν στους διαιτητές, να διακόπτουν τα παιχνίδια εάν οι οπαδοί προχωρούν σε ομοφοβικά ή ρατσιστικά συνθήματα και προειδοποίησαν ότι οι παίκτες πρέπει να εγκαταλείπουν το γήπεδο, αν παρά τις συστάσεις δεν σταματούν.

Εάν μάλιστα οι οπαδοί εξακολουθήσουν, τότε η ομάδα τους θα κληθεί να παίξει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με κλειστές πόρτες και θα υπάρξουν πρόστιμα, όπως δήλωσαν σε δημοσιογράφους αξιωματούχοι της ομοσπονδίας.

«Αυτή η συμπεριφορά εισάγει διακρίσεις εάν ένας τρίτος αισθάνεται ότι επηρεάζεται από αυτά», δήλωσε ο πρόεδρος της Μεξικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιον ντε Λουίσα.

«Με κανέναν τρόπο δεν θέλουμε να δούμε το μεξικάνικο ποδόσφαιρο να επηρεάζεται. Το Μεξικό εξετάζεται από την FIFA σχετικά με  αυτές τις δράσεις», πρόσθεσε, σε σχέση με την εθνική ομάδα, όπου ακούγονται ομοφοβικά συνθήματα.

Οι αγώνες θα  διακόπτονται για τουλάχιστον πέντε λεπτά μετά την πρώτη ενέργεια και ενδεχομένως περισσότερο εάν συμβεί για δεύτερη φορά, δήλωσαν αξιωματούχοι, προσθέτοντας ότι οι σύλλογοι έχουν επίσης εντολή να αποβάλλουν τους παραβάτες-οπδούς από τις εξέδρες...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις