Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.0°C
0 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.8°C18.3°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.5°C15.7°C
0 BF 67%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - Ολυμπιακός αύριο στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - Ολυμπιακός αύριο στο ΟΑΚΑ

Επιστρέφει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο ΟΑΚΑ, αλλά ως παίκτης του Ολυμπιακού...

Εξαιρετική ήταν η ΑΕΚ κόντρα στην Μπενφίκα, παρά την άδικη ήττα της. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και αύριο (8.30 μ.μ.) στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην "Ένωση" και τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει αυτήν την εποχή η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών της. Οι "ερυθρόλευκοι" προφύλαξαν παίκτες στο Μιλάνο. Ο Μαρτίνς θα έχει αύριο περισσότερες επιλογές και, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, δεν έχει παρά να κυνηγήσει μόνο τη νίκη. Το πρόβλημα της ομάδας του είναι στο σκοράρισμα, αλλά και στο κέντρο της άμυνας! Διαιτητής του αγώνα ο Δανός Κριστόφερσεν.

Σήμερα οι αγώνες Πανιωνίου - Άρη (6.15 μ.μ.), Παναιτωλικού - Λεβαδειακού (7.00 μ.μ., ΕΡΤ) και Αστέρα Τρίπολης - Παναθηναϊκού (8.30 μ.μ.). Μεγάλο παιχνίδι στην Αρκαδία ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός του Δώνη συνεχίζει αήττητος ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη! Ο Αστέρας είναι δυνατός σε όλα τα παιχνίδια, αλλά άτυχος στα περισσότερα. Ο Άρης στη Νέα Σμύρνη θα έχει και τους οπαδούς του. Βελτιωμένος ο Πανιώνιος, αμφίρροπο το ματς. Στο Αγρίνιο παίζουν δύο ομάδες με εμφανείς αδυναμίες...

Αύριο οι αγώνες ΠΑΟΚ - Απολλωνα Σμύρνης (6.15 μ.μ.), Ατρόμητου - ΠΑΣ Γιάννινα (7.00 μ.μ., ΕΡΤ) και Λαμίας - ΟΦΗ (4.00 μ.μ., ΕΡΤ). Ο ΠΑΟΚ, "φουριόζος" από το Μινσκ, κοντά σε μια ακόμη νίκη. Στον πάγκο του Απόλλωνα ο έμπειρος Γιάννης Μαντζουράκης. Αμφίρροπα τα παιχνίδια σε Λαμία και Περιστέρι. Τη Δευτέρα ο αγώνας Ξάνθης - ΑΕΛ (7.00 μ.μ.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL