Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C22.5°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.4°C
3 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C21.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
5 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 34%
KYΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / Κύπελλο: Νίκη "μισή πρόκριση" (0-2) ο Αστέρας Τρίπολης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

KYΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / Κύπελλο: Νίκη "μισή πρόκριση" (0-2) ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Νίκος Καλτσάς πέτυχε το 0-1 για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε μεγάλο... βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου μετά την "καθαρή" νίκη του στα Τρίκαλα με 2-0.

Οι Αρκάδες, που ήταν ανώτεροι σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, στο 31' είχαν δοκάρι με τον Δημούτσο και προηγήθηκαν με τέρμα του Καλτσά στο 39', ενώ ο νεαρός Κώτσιρας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 50ό λεπτό. Το ματς διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς το θερμόμετρο στην έναρξη του αγώνα ήταν στους -4 βαθμούς.

* Την αναβολή και των αγώνων Κυπέλλου μεταξύ Άρη - Ολυμπιακού και Λαμίας - Ατρόμητου αποφάσισε η ΕΠΟ λόγω της κακοκαιρίας που έχει πλήξει τη χώρα. Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Μακεδονίας έκανε αυτοψία στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας, προκειμένου να προστατευτεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Σε ανάλογα κακή κατάσταση ήταν και ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Λαμίας και η τοπική ομάδα ζήτησε την αναβολή του ματς με τον Ατρόμητο. Ο αγώνας Άρη - Ολυμπιακού ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, ενώ το ματς της Λαμίας ήταν ορισμένο για αύριο Πέμπτη.

Χθες αργά το βράδυ η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου (έπειτα από 4ωρη αναμονή στο αεροδρόμιο "Μακεδονία") και δεν ταξίδεψε για την Αθήνα και εν συνεχεία στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά. Έτσι, κι αυτό το ματς δεν θα γίνει σήμερα.

Σήμερα θα διεξαχθούν -εκτός άλλου απροόπτου- οι αγώνες Ξάνθη - ΟΦΗ (3.00 μ.μ.) και Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (5.15 μ.μ.), ενώ την Πέμπτη θα γίνει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κισσαμικό (7.30 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL