Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναβολή του τελικού Κυπέλλου

Eurokinissi

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «ο τελικός θα διεξαχθεί σε τόπο και χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με βάση τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα»

Την αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος που είχε προγραμματισθεί για τις 26 Ιουλίου αποφάσισε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «ο τελικός θα διεξαχθεί σε τόπο και χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με βάση τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια στο γήπεδο της Ριζούπολης όπου ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο τελικός, εξαιτίας αδυναμιών στον περιβάλλοντα χώρο του.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις