Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Παπάγου - Χολαργού την Τετάρτη

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας και Θάνος Μωραΐτης

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Παπάγου - Χολαργού, την Τετάρτη στις 19:00 στο Αμφιθέατρο Μ.Θεοδωράκης, στο Δημαρχείο του Χολαργού, με ομιλητές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα και Θάνο Μωραΐτη.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, η ακραία νεοφιλελεύθερη, αντιλαϊκή και ακροδεξιά πολιτική της κυβέρνησης, η εναλλακτική πολιτική πρόταση σε προοδευτική κατεύθυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι από τα θέματα που θα αναδειχθούν στην Ανοιχτή Πολιτική εκδήλωση».

Τέλος, σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται στην πορεία προς το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, (14 - 17 Μαΐου), στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, κατά το οποίο αναδεικνύονται απόψεις και διαμορφώνονται θέσεις με τη συμμετοχή των πολιτών, «συμβάλλοντας στη συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και στη δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις