Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι ρωγμές στο τείχος

EUROKINISSI

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Και δημιουργούν ρήγμα επειδή δίνουν τη δυνατότητα να ακουστούν η φωνή όλου αυτού του κόσμου, οι αγωνίες του για την κρίση και τις υποχρεώσεις του χειμώνα, οι διαμαρτυρίες τους για την ανεπάρκεια των κυβερνητικών μέτρων και τον εμπαιγμό.

Διότι στα κανάλια, που μπουκώθηκαν με 20 εκατομμύρια, η φωνή του κόσμου αυτού δεν ακούγεται. Ακούγονται μόνο εξαγγελίες για ρευστότητα δισεκατομμυρίων, αγιογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και παιάνες για την ανάπτυξη που έρχεται καλπάζοντας. Σε αυτή την ατζέντα δεν έχει θέση η φωνή των ανθρώπων, που ακούνε γύρω τους για δισεκατομμύρια παροχών αλλά η τράπεζα δεν τους εκταμιεύει το δάνειο.

Η κυβέρνηση ενοχλείται διότι πίσω από τις ρωγμές του επικοινωνιακού τείχους προστασίας αποκαλύπτεται πως τα μέτρα που ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες είναι ανεπαρκή και, σε μεγάλο βαθμό, πλασματικά. Είναι επίσης κοινωνικά άδικα, επειδή δεν περιέχουν ίχνος φροντίδας για τις μικρές και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Η κυβέρνηση ενοχλείται επίσης διότι όλος αυτός ο κόσμος της μικρής επιχειρηματικότητας ακούει πολύ προσεκτικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε  Όρθιοι» και καταλαβαίνει τι έχει γίνει σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη και τι κάνει η εδώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αντιλαμβάνεται την αισχρή κοροϊδία την οποία υφίσταται. Και το επικοινωνιακό τείχος απειλείται με κατάρρευση. Διότι κανένα οικοδόμημα δεν μένει όρθιο για καιρό αν δεν βασίζεται στην αλήθεια.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις