Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Παπαγγελόπουλος: Ο Σαμαράς μου είχε ζητήσει χάρη για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή (Video)

«Καταβάλλεται μία προσπάθεια που είναι συνέχεια της αλητείας καθώς προσπαθούν να πουν ότι άδειασα τον κ. Παππά» τόνισε ο Δημ. Παπαγγελόπουλος

«Τον ξέχασαν τον Ρασπούτιν, γιατί Ρασπούτιν δεν υπάρχει. Τους λέω, όμως, ότι μολονότι το όνομα Ρασπούτιν είναι πιο εύηχο, εγώ θα επιδιώξω να γίνω Τζένγκις Χαν, η οργή του Θεού, για τους ψεύτες, τους συκοφάντες, τους επίορκους, τους διεφθαρμένους. Με ανάγκασαν να γίνω η οργή του Θεού» τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Μιλώντας στο Open Beyond και αναφερόμενος στο σκάνδαλο Novartis, διερωτήθηκε για ποιο λόγο αντιδρά με τέτοιο τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Γιατί υπήρξε αυτή η αντίδραση στην έρευνα για την Novartis; Έχει να φοβηθεί κάτι ο κ. Γεωργιάδης ή να κρύψει; Μη ξεχνάμε ότι η έρευνα συνεχίζεται σε βάρος του» υπογράμμισε ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

Παράλληλα, επισήμανε ότι για τον Νίκο Παππά «καταβάλλεται μία προσπάθεια που είναι συνέχεια της αλητείας, να διαστρέφουν την πραγματικότητα. Προσπαθούν να πουν ότι άδειασα τον κ. Παππά. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε και να πω εγώ κάτι σε βάρος του κ. Παππά» ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και συμπλήρωσε:

«Την πρωτοβουλία την ανέλαβε από τηλέφωνα του Νετανιάχου, κάτι που επιβεβαίωσε και η ισραηλινή πρεσβεία λέγοντας ότι δεν σχολιάζει τα διπλωματικά κανάλια των δύο χωρών. Εάν ο κ. Παππάς παρενέβη μετά από τηλεφώνημα του Νετανιάχου για λόγους εθνικούς, ο κ. Σαμαράς πει γιατί παρενέβη; Τον είχε καλέσει ο Νετανιάχου ή προστάτευε τα συμφέροντα του Παπασταύρου και του Μιωνή; Είχε πάρει τον Φιλιππάκη και του είπε "μην γράφεις για Παπασταύρου, Μιωνή ξέρω ποιοι είναι, σε δύο μήνες θα τους διώξω". Προσπαθούν να ενσπείρουν ζιζάνια σε μένα, τον Παππά, τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολούθως αποκάλυψε ότι «με είχε πάρει ο Σαμαράς για να ζητήσει χάρη για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος, του πήρε 45 μέρες, σκεφτόταν τι θα κάνει. Έχουμε την προκαταρκτική, με ψυχραιμία, με αξιοπρέπεια, θα απαντήσω θεσμικά σε όλα. Θα αντέξω οποιαδήποτε επίθεση, δεν πρόκειται να φτάσω στο επίπεδό τους και».

Τέλος, ο Δ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι «Ρασπούτιν δεν θα ήμουν και για ένα άλλο λόγο: Γιατί αν και εγώ δεν ανήκω στην Αριστερά, απλώς αριστερές ιδέες έχω όπως όλοι οι καλοί άνθρωποι, δεν θα μπορούσα να είμαι Ρασπούτιν, γιατί εκείνη την εποχή εγώ θα ήμουν με τους μπολσεβίκους και όχι με το τσαρικό περιβάλλον».

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις