Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το σχέδιο της ΝΔ για τις επικουρικές...

Του Άγγελου Τσέκερη, Αλήθεια τώρα; Είναι έκδηλη η αναστάτωση που έχει προκληθεί στις τάξεις της ΝΔ μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις της Αυγής

Αλήθεια τώρα; Είναι έκδηλη η αναστάτωση που έχει προκληθεί στις τάξεις της ΝΔ μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις της Αυγής.Και είναι και κατανοητή, καθώς ο κ. Μητσοτάκης είχαν κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποφύγουν τον διάλογο για το ασφαλιστικό. Δεν ήθελαν ντιμπέιτ. Και δεν ήθελαν ούτε μονοι τους να μιλάνε.

Όπως είδαμε στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ, όπου ο Κ. Μητσοτάκης δεν αφιέρωσε στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση που ετοιμάζει, ούτε μία κουβέντα. Τον πανικό τον βλέπουμε σήμερα σε δύο εφημερίδες που υποστηρίζουν την ΝΔ, τα Νεα και τον Ελεύθερο Τύπο.

«Εγγυημένες οι συντάξεις, όλο το σχέδιο της ΝΔ για τους συνταξιούχους!» κραυγάζουν τα ΝΕΑ. Μην κάνετε τον κόπο να διαβάσετε μέσα, δεν έχει τίποτα περισσότερο από το ρεπορτάζ της χθεσινής συνέντευξης του Κ. Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ. Αυτό είναι «όλο το σχέδιο». Είναι προφανής η αγωνία τους να εξαπατήσουν τον κόσμο.

Όσο για τον Ελεύθερο Τύπο, η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε πιο φιλότιμα. Παρουσιάζει ως «σχέδιο της ΝΔ για τις επικουρικές», την προχθεσινή ανάρτηση του Στ. Πέτσα, διευθυντή του γραφείου του Κ. Μητσοτάκη, στο φέισμπουκ. Δεν χρειάζεται παιδιά, η Αυγή, την δημοσίευσε προχθές αυτούσια. Μπορούσατε απλώς να παραπέμψετε σε εμάς και να εξοικονομήσετε χώρο.

Σχέδιο της ΝΔ για τις επικουρικές, πάντως, αυτό δεν είναι. Και μην μπαίνετε στον κόπο να προβλέπετε συντάξεις με ακρίβεια δεκαδικών (258,50 από 248,28 που είναι σήμερα..) για να νομίζει ο κόσμος ότι αυτά τα έχει δουλέψει κάποιος.

Αν κάποιος σκοπεύει να κάνει σοβαρή συζήτηση για το ασφαλιστικό, ας απαντήσει τα 6 ερωτήματα που θέτει σήμερα η Αυγή. Τα αναμασήματα και τα πρωτοσέλιδα χωρίς περιεχόμενο, μόνο πανικό δείχνουν. Και στον κόσμο δεν αρέσει να τον κοροϊδεύεις. Ειδικά για τόσο σοβαρά πράγματα.

Άγγελος Τσέκερης

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις