Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ.Μπουρνούς: Τραγική η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο υφυπουργός... κομπάρσος

Ευχολόγια, δηλώσεις, κάμερες, φωτογραφίες και μια «ευρεία» αποδοχή στηριζόμενη στην «εικονική πραγματικότητα» των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε μια συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους «Big 4» (Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος) που περίσσευε η επικοινωνία χωρίς καμία ουσία σχολίασε ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπουρνούς

«"Με ενδιαφέρει η επικοινωνία κι όχι η ουσία" είχε απαντήσει ο σημερινός πρωθυπουργός -τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης- σε ερώτηση δημοσιογράφου στην συνέντευξη τύπου του στην 82η ΔΕΘ. "Εκ παραδρομής" υποστήριξαν κάποιοι. Απ’ ότι φαίνεται καμία παραδρομή δεν υπήρχε και αποδεικνύεται καθημερινά από την 7η Ιουλίου του '19. Μια κυβέρνηση εικόνας και επικοινωνίας αντί για μια κυβέρνηση έργου και ουσίας», σχολιάζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς.

Επιπλέον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει αναφορικά με τη σημερινή συνάντηση των «Big 4» (Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος) με την UEFA και τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι «στο ίδιο μήκος κύματος και η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού. Ευχολόγια, δηλώσεις, κάμερες, φωτογραφίες και μια "ευρεία" αποδοχή στηριζόμενη στην "εικονική πραγματικότητα" των μέσων μαζικής ενημέρωσης».

«Έτσι και σήμερα, το σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς. Κεντρικό Ξενοδοχείο. Δημοσιότητα. Δραματικοί τίτλοι σε Τύπο και ιστοσελίδες. Συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους “Big 4” και την UEFA για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βουλιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πάμε σε grexit; Θα τα βρουν οι “μεγάλοι”; Τι θα κάνει η UEFA; Θα τελειώσει το πρωτάθλημα; Γνωστή ελληνική στοιχηματική εταιρεία έβγαλε και αποδόσεις για την έκβαση της συνάντησης», σχολιάζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος, ο ίδιος προσθέτει ότι «θα μπορούσαμε να διασκεδάζουμε με όλα αυτά αν: H κατάσταση στον ποδόσφαιρο δεν ήταν τόσο τραγική. H αθλητική βία δεν είχε εκτραχυνθεί τόσο. O υφυπουργός Αθλητισμού δεν καυχιόταν ότι ενίσχυσε με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία των ΠΑΕ και των ΚΑΕ μέσω της μείωσης της φορολογίας από το 45% στο 22%. O υφυπουργός Αθλητισμού εργαζόταν για την ουσία και όχι για την επικοινωνία, κι αν δεν παρουσιαζόταν ως πρωταγωνιστής, ενώ τον αντιμετωπίζουν ως κομπάρσο».

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις